Vadlán Ultra Terep 2019
Helyszín Cserszegtomaj,
Időpont
108 km-es futóversenyre várják a terepfutókat a Keszthelyi-hegységbe október 5-én.

A helyi futók, ultrafutók szeretnék megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et, a Rezi és Tátika várakat, a szerzetesek által működtetett Sztúpát és még számos Zala megyei csodát! Az útvonal mentén található a 4 magyarországi Vadlán-lik.

Egyéni nevezéssel indulhatnak 50 és 108 km-en. Csapatban, amely vagy maximum 5 főből álló futó csapat, vagy 2 főből álló Run&Roll csapat, a 108 km-es távot tudják választani.

Run&Roll 2+1 csapat: kettő főből és 1 db 1 fő személy szállítására alkalmas, kizárólag emberi erővel hajtott kerékpárból álló csapat. A csapat egyik tagja minden esetben futva, gyalogosan, saját lábon halad. A másik tagja a kerékpáron tekerve vagy azt tolva, húzva:) teljesíti a távot.

A távon 12 db váltópontot határoztak meg, így nem kell ultrafutónak lenni ahhoz, hogy felfedezze a Keszthelyi-hegységet.

Szervezzék meg a csapatot, a váltási sorrendet, gyakoriságot! A váltópontok közúton könnyen elérhetőek.

A verseny szervezésben kiemelt szerepet vállalt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága és 12, az útvonalhoz kötődő település önkormányzata. A rendezvényt támogatja a Bakonyerdő Zrt.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva