Városi Strand
Helyszín Keszthely,
Nyitvatartás
hétfő 08:30 - 19:00
kedd 08:30 - 19:00
szerda 08:30 - 19:00
csütörtök 08:30 - 19:00
péntek 08:30 - 19:00
szombat 08:30 - 19:00
vasárnap 08:30 - 19:00
A keszthelyi Városi strand különlegessége a múlt századi hangulatot idéző vízre épített Sziget fürdő és a parton kialakított Balaton alakú medence.

A Városi Strand Keszthely gyöngyszeme, melyen 2021. nyarától már aklözel 1800 négyzetméteres WaterPlay vízi élménypark is várja a vendégeket. A strand Balatoni bringakörút mellett, a busz és vasútállomástól és a hajóállomástól is 5 percnyi sétára található. A strand környékén fizetős és ingyenes parkolók is igénybe vehetők.

A strand mellett található a Pavilon sor, a Pavcsi, ahol vendéglátó és szórakozóhelyek, valamint élelmiszer bolt és ajándéküzletek várják a vásárlókat.

A strand több mint 3 hektáros napozófelülettel és 20 vendéglátóhellyel rendelkezik. A lángos, hamburger, sült krumpli, sült hal és jégkrém mellett ebédmenüt és a Vitorlás Bisztróban különlegesebb fogásokat is vásárolhatunk.

A Városi strandon 3 db röplabda pálya, 2 db kosárlabda pálya, kézilabdapálya, tollaslabdapálya, strand futballpálya, 2 db EU-szabványnak megfelelő biztonságos játszótér és petangue pálya biztosítja az aktív pihenést.

Ingyenesen használható a néhány éve kialakított melegített vizes Balaton alakú élményfürdő medence.

Vendéglátóhelyek, ajándék és strandeszköz üzletek, vízibicikli, vízicsúszda, snooky kölcsönzés, ugráló légvár, trambulin, minigolf pálya, ping-pong asztal, henna festés, játékterem, gokart, vízen járó labda (Zorb), kölcsönözhető elektromos csónakok, napozóágyak, masszázs várja a pihenni vágyókat

A strandon őrzött kerékpártároló található. Évek óta működik a Fejér György Városi Könyvtár által üzemeltetett strandkönyvtár, melyet nagyon szeretnek a vendégek.

A múltszázad eleji hangulatot idéző Szigetfürdőt 2007-ben korhű állapotában helyreállítottak, megújítva az összes kabint, zuhanyzót és szociális helyiséget.

A WIFI használat ingyenes a strandon.

A nyár folyamán animátorok foglalkoznak a gyermekekkel.

A biztonságos strandolást vízimentőkel segítik, valamint mentőorvos is áll rendelkezésre.

A keszthelyi Városi Strand koordinátái N 46.7563 E 17.2481 ( a hajóállomástól délnyugatra)

 

Nyitva tartás

A pénztár 8.30-19 óráig működik (a szezon előtt és után, illetve naponta a pénztár zárása után a strand szabadstrandként illetve sétányként használható – az éjszakai “sétálóknak” fizetni kell – egyes vendéglátóegységek maximum hajnali 4-ig tarthatnak nyitva)

Jegyárak 2022

Felnőtt jegy: 1200
Felnőtt jegy hétvégén: 1 300

Gyermek, diák, nyugdíjas: 800

18 óra után 50 %-os kedvezmény a belépők árából

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva