Kőröshegyen-Völgyön: Bor és Gasztro Piknik
Helyszín Kőröshegy,
Időpont 2024. jún. 21. 19:00 - jún. 23. 15:00
Ugorj fejest a balatoni nyárba és kalandozz velünk KőrösHEGYEN-VÖLGYÖN június 21-23. között!
Dobd le magad, lazulj, piknikezz, fedezd fel Kőröshegy borászatait és merülj el az élmények kavalkádjában.
Nappal a környék szolgáltatói és turisztikai attrakciói várnak színes programokkal, éjszaka pedig lehetőséged nyílik körbe BORongolni a helyi és vendég borászatok pincéit!
Legyen szó zenei élményekről, kulináris élvezetekről, e-bike túráról, önfeledt szórakozásról vagy önismereti programokról, itt biztosan megtalálod a helyed, legyél egyedül, barátokkal vagy családdal – hegyen és völgyön is!
A rendezvény szava a P L É D, vagyis:
Pince | Levendula | Étel | Derű
A résztvevők listája folyamatosan bővül, mutatjuk, hogy kik azok akikhez biztosan ellátogathatsz! Részletes programok hamarosan!
🍷Gelencsér pince: Szombaton élőzene, gasztro udvar, naplemente néző borkóstolás és máglyatánc vár egészen hajnalig a pince környékén! Vendég borász: Mikonya József.
Piknik felszerelés erősen ajánlott 🙂
💜Kőröshegyi Levendulás: Egész hétvégén tart a levendula fesztivál! Kézműves programok, lepárlás bemutató, workshopok és levendulás gasztro élmények várnak!
🍷Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok: Naplementés borkóstolás, lazulás, piknik és csodás Balatoni panoráma vár a szőlőbirtok teraszán!
🌉Völgyhíd látogatás
🌿Borkút Panzió és Apartman: Hangfürdő és piknik a végtelen zöld domboldalon.
🍷Podmaniczky Pince és Szőlőbirtok
🍻Helka sörfőzde: Lazulj a kézműves sörfőzde teraszán! Kóstolj különleges söröket és ismerd meg a kézműves szomjoltók világát – akár egy főzde bemutató túra során – .
🎶Kőröshegyi Zeneműhely: Kösd össze a falusi idillt egy igazi nyári könnyed koncerttel! Vár a Vivat Bacchus,a Légli pince és finom falatok! https://youtu.be/IcQQE1cQqAc?si=2EKrxEqdHYfnhj4a
🍇Frutti Di Mutti: Smarni és kőröshegyi traubi gasztro terasz, ingyenes szőlőlé és lekvár kóstoló. Kifejezetten jó program családosoknak is! 🙂
🌀Carpe Diem Park: A nyitó bulink helyszíne! Jurták, tábortűz, hangfürdő, gong, önismereti tánc foglalkozással és szuper józanodó placcként vár a park!
🍷Törzsök pincészet: Borok, borkorcsolyák, sétáló tálak (házilag készített kolbász és sajt),hagyományos és gluténmentes házi készítésű pékáruk, házi szörpök szuper piknikezési és kóstolási helyszín már délutántól is!
🐴Szántódpusztai Majorság
Kézműves piac, bor tematikájú programok, természet, állatok és kirándulási lehetőségeket kínál számotokra a Majorság!
🍷Potyi Pincészet
🐢Teknőspark: Szuper nappali program kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Teknős Park Magyarország első és egyetlen látogatható teknős gyűjteménye a Balatonnál. Fél hektáros területén jelenleg 283 teknős él.
🍷Wéber pince
🐻Mackóház
Maradj mozgásban! Akár programokról, akár pince látogatásról van szó segítünk eligazodni. A rendezvény ideje alatt menetrendszerinti kisvasúttal utazhattok a település környékén, de egy szuper térképet is biztosítunk számotokra!
🏡Foglalj szállást a partnereinknél!🏡
Kifejezetten erre hétvégére készítettek számotokra csomagajánlatokat, késői kijelentkezéssel! 👇🙂
Cinege Vendégház
Borkút Panzió és Aparatman
Katica Pince Vendégház
Völgyhíd Village
Carpe Diem Park
Grey Lavander Home
A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!
Tervezd meg az utazást!
:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva