11. Káli Boutique Kalandfutás
Helyszín Kővágóörs,
Időpont
Telefonszám
E-mail cím kalimedence@gmail.com
2019-ben immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Káli Boutiqe Kalandfutást. Április 27-28 között mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb távot, a kölyökfutástól a a terepversenyig.

2019-ben szeretnének azoknak (is) kedvezni, akik örömmel ötvözik a természetben való futást a falujárással, s ez megmutatkozik a távok változatosságában és helyszíneiben is. Az eseményre futni, sétálni, nézelődni vágyót várnak, s korosztály tekintetében is széles a skála: egészen óvodás kortól lehet jelentkezni. A Káli-medence nyolc települése és Révfülöp állandó lakosainak további kedvezményt is biztosítanak a szervezők.

Négyféle táv közül lehet választani:

2FF: két falut (Kővágóörs – Kékkút – Kővágóörs) érintő futás 8000 méter, gyakorlatilag sík országúton

3FF: (Kővágóörs – Köveskál – Kékkút – Kővágóörs) 16 000 méter, 170 m szintet elosztva tartalmazó országúton

6FF: (Kővágóörs – Köveskál – Szentbékkálla – Mindszentkálla – Salföld – Kékkút – Kővágóörs) 22 000 méter, 245 m szinttel, végig hangulatos országúton

7FF: (Kővágóörs – Köveskál – Szentbékkálla – Mindszentkálla – Káptalantóti – Salföld – Kékkút – Kővágóörs) 28 000 méter, 300 m szinttel, végig hangulatos országúton.

Terepverseny:
12-13 kilométeres tereppálya futóknak és „Nordicosoknak”, végig erdei-mezei utakon, kivéve a faluból ki -és bevezető 2-300 métereket. Várható szint: 230 méter, döntően a pálya első harmadában.

Rajt:
– 11:00: minden távnak: a kővágóörsi templom tövéből, a Petőfi Sándor – Jókai Mór utcák találkozásánál
– 10:45: ovisoknak (~300 m) és kisiskolásoknak (~800 m) futás a templomdomb körül.

Távok a rendezvény két napján:

Szombat: aszfaltos falujárás 2, 3, 6 vagy 7 falut járhatsz be 8, 15, 22 vagy 28 kilométeren át. Megrendezésre kerülnek a terep -és az NW pálya, valamint a kölyökfutások is.

Vasárnap: duatlon: ~15 km futás aszfalton és ~15 km kerékpár

Nevezési díjak az esemény honlapján, ide kattintva olvashatóak.

Kedvezmények:

A Káli-medence nyolc települése és Révfülöp állandó lakosainak 1000 Ft kedvezmény.​ Fontos, hogy a kedvezményes előnevezés a megadott határidőn belül átutalt nevezési díjjal együtt érvényes.

 

 

 

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva