Mesterséges intelligencia a Káli-medencében
Helyszín Szentbékkálla, Kossuth utca 39
A szentbékállai Pegazusban július elején a nyár legcoolabb kiállítására kerül sor: a nyitóhétvégén a kiállításon kívül intenzív hang-és fényjáték előadást is tartanak a művészek, július 9-10-én egész este egyedülálló fény-installációk formálják a varázslatos természeti és épített környezetet.

A kiállítás tizenegy művész munkáján keresztül reflektál a mesterséges intelligencia által felvetett kérdésekre, viszonyunkra a technológiával és egymással, de talán legfőképpen magával a létezéssel. A tárgy- és a képalkotás hagyományos művészeti médiumain túl a tudomány és a technológia aktuális eszközkészleteit felvonultató tárlat aktív részvételre invitálja a látogatókat.

Virtuális valóság, adatszobrászat, 3D-mapping, interaktív pszeudo-holográfia, fény- és kinetikus installációk, illetve mesterséges intelligencia által generált alkotások csak pár példa a különleges művek sorából.

A tárlat ingyenesen látogatható. A kiállítás nyitóhétvégéjén hang és fényjátékra várják a közönséget július 9-én és 10-én 18 és 22 óra között, ezekre az eseményekre a belépőjegy 3.500 Ft

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva