Borbolt: Ahol a Káli-medence minőségi palackos borait lehet megvásárolni: Kaál Villa, Káli Kövek, Káli Balázs, Kőróka, Liszkay, Fodor Családi Pincészet, Pálffy Pince, Seller Borház, Tombor István, Trombitás Borház.
Bor Bár: Borkóstolókat, boros programokat is szerveznek a medence jelentős pincészeteinek közreműködésével.
Étterem: Ahol minőségi alapanyagokból – lehetőleg a helyi, ős- és kistermelők beszállításával – a szezonnak megfelelő ételeket készítenek.
A Mi a Kő vezetői ezt mondják: „Törekszünk a hagyományos konyhai technikákat ésszerűen ötvözni a korszerű eljárásokkal, annak érdekében, hogy minél ízletesebb ételek kerüljenek a vendégeink asztalára. Nyáron tökfőzelék, lecsó, töltött paprika, ősszel káposztás ételek, vadak, télen disznótoros, tavasszal szabadban termett primőr zöldségek köré építjük a kínálatot. Amennyiben sikerül valami izgalmas érdekes alapanyagot beszerezni ( borjú, erdei gomba….) az felkerül a táblára, a napi ajánlatok közé.”