Mi a kő
Helyszín Köveskál, Fő utca 25
Weboldal mia-ko.hu/
Telefonszám
Nyitvatartás
hétfő 12:00 - 21:00
kedd 12:00 - 21:00
szerda 12:00 - 21:00
csütörtök 12:00 - 21:00
péntek 12:00 - 21:00
szombat 10:00 - 21:00
vasárnap 10:00 - 21:00
E-mail cím miako.koveskal@gmail.com
Egy borbolt, ahol a Káli-medence minőségi palackos borait lehet megvásárolni, egy borbár, ahol programokat szerveznek, és egy étterem, ahol minőségi alapanyagokból készülnek az ételek. És mind ez egyszerre!

Borbolt: Ahol a Káli-medence minőségi palackos borait lehet megvásárolni: Kaál Villa, Káli Kövek, Káli Balázs, Kőróka, Liszkay, Fodor Családi Pincészet, Pálffy Pince, Seller Borház, Tombor István, Trombitás Borház.

Bor Bár: Borkóstolókat, boros programokat is szerveznek a medence jelentős pincészeteinek közreműködésével.

Étterem: Ahol minőségi alapanyagokból – lehetőleg a helyi, ős- és kistermelők beszállításával – a szezonnak megfelelő ételeket készítenek.

A Mi a Kő vezetői ezt mondják: „Törekszünk a hagyományos konyhai technikákat ésszerűen ötvözni a korszerű eljárásokkal, annak érdekében, hogy minél ízletesebb ételek kerüljenek a vendégeink asztalára. Nyáron tökfőzelék, lecsó, töltött paprika, ősszel káposztás ételek, vadak, télen disznótoros, tavasszal szabadban termett primőr zöldségek köré építjük a kínálatot. Amennyiben sikerül valami izgalmas érdekes alapanyagot beszerezni ( borjú, erdei gomba….) az felkerül a táblára, a napi ajánlatok közé.”

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva