Szőlőterületeik a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek.
A jelenlegi 16 ha területen Olaszrizling, Szürkebarát, Tramini, Furmint, Juhfark, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir és Syrah szőlőt termelnek. Szigorú hajtásválogatással, később fürtválogatással állítják be az ideális termésmennyiséget, hogy a legjobb minőségű szőlőt teljes érettségben tudják szüretelni.
A szőlő növényvédelménél nem használnak kemény szereket, atka és rovarölő szereket, gyomtalanításra gyomirtószert. A szőlő biológiai egyensúlyának elérésére törekszenek.
Boraik jellegzetes ízét a vulkánikus talaj (bazalt, láva és tufakőzetek) a magas sav- és ásványi anyagtartalom kedvezően befolyásolja. Célkitűzésük, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak.
Téli nyitvatartás: péntek-szombat-vasárnap 12.00-20.00