KÁLI Piknik 2023 @ Köveskál
Helyszín Köveskál, Fő utca 8
Időpont
Válts gasztro- és művészeti élményekre a KÁLI Pikniken! Találkozz az ország legjobb éttermeivel és séfjeivel, fedezd fel a festői Köveskál szépségeit!

 

default

A KÁLI Pikniken (l)enni jó
Piknikezni, finomakat enni, közben kultúrát hallgatni, művészeket munka közben nézni egy mesés környezetben álomszerű programnak tűnhet. Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának évében gondoltunk egy nagyot és összegyúrtuk ezt a három dolgot egy masszába: így jött létre a KÁLI Piknik.
Hegyek, völgyek, szőlőtőkék és borospincék között kanyargó szerpentinek, rusztikus épületek – mesésen hangzik, ugye? Szeptemberben 2-3. között Magyarország egyik legszebb vidékén, a Káli-medencében rendezzük meg a KÁLI Pikniket a Gasztrofalu ismert szereplőivel.
Egy olyan fesztivál ez, ahol a gasztronómia és a művészet találkozik, különleges helyszínen, különleges koncepcióval teremtve egyedülálló atmoszférát. A KÁLI Piknik kiállítói az ország legelismertebb éttermei és vendéglátóhelyei. A helyi és az érkező éttermek olyan gasztronómiai kínálatot vonultatnak fel, amilyennel egy helyen, egy időben ritkán találkozhatunk – köztük Michelin-csillagos éttermek és séfek látogatnak majd el Köveskálra.
A rendezvény fontos része a művészet is. Testközelből, rendkívül interaktív módon worksop-okon keresztül mutatjuk be a művészek (festők, tervezők) munkáit és rengeteg a magyar (gasztro)kultúráért felelős emberrel készítünk kerekasztalbeszélgetést.
Két ilyen nagyszerű dolog, mint a művészet és a gasztronómia egy festői környezetben „tálalva”. Ebből csak jó sülhet ki!
A KÁLI Piknik Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának támogatásával valósul meg.
Az esemény ingyenes!
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva