Tárlatvezetés a Káli Art-Parkban
Helyszín Köveskál, Fő utca 10
Időpont
Fedezd fel a Káli Art Park művészi varázsát egy különleges tárlatvezetésen! Ismerd meg az idei kiállított alkotásokat és beszélj a művészekkel. Regisztrálj most, a helyek korlátozottak!
„Szeretettel meghívunk egy különleges tárlatvezetésre a gyönyörű Káli Art Parkba! A tárlatvezetés alatt lehetőségünk lesz felfedezni a művészet és a természet találkozását.
A tárlatvezetés során megismerjük az Art Parkban kiállított idei alkotásokat. Sőt a különleges szobrok és installációk mellett megismerhetjük a parkot övező festői tájat, valamint betekintést nyerhetünk a művészek alkotói folyamatába is.
A programot Tóth Pál Sándor, art consultant vezeti, aki részletes információkkal szolgál a műalkotásokról és a parkról. Az eseményen több alkotó is jelen lesz így lehetőség nyílik beszélni a művészekkel és kérdéseket feltenni nekik.
Az eseményt 17:00 órára tervezzük, hogy elegendő idő legyen a park felfedezésére és a vezetett túra befejezésére. Kérjük, hogy legyél a helyszínen 10 perccel korábban, hogy pontosan kezdődhessen a program.
Az eseményre való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, mivel a helyek száma korlátozott. Kérjük, hogy részvételi szándékodat jelezd a következő elérhetőségen:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva