Krisna-völgyi Búcsú
Helyszín Somogyvámos, Gauranga tér
Időpont
Kézműves-falu, bio büfé, jóga, henna-festés isvárja a látogatókat a háromnapos fesztiválon, ahol az érdeklődők elmerülhetnek India színes világában.

XXIII. alkalommal várja látogatóit a Krisna-völgyi Búcsú!
A fesztiválsátorban napközben előadások, koncertek, zenei-, tánc- és harcművészeti bemutatók, pantomim- és gyermekműsorok lesznek.
A Kérdezz-Felelek sátor egész nap vár minden érdeklődőt, akinek kérdése van a Krisna-tudat filozófiáról, a lélekvándorlásról, a jógáról, a szentírásokról, vagy a Krisna-hívők életéről, és természetesen választ is szeretne kapni ezekre.

A nagysikerű Krisna-völgyi Valóságshow idén is hódít!
A „ház” minden helyisége a Krisna-hívők életének egy szeletét mutatja be, így ha belépsz, megtudhatod, hogyan öltözködnek, hogy festik a tilakot a homlokra, hogyan meditálnak, miként főznek, és hogyan ajánlanak fel ételt Krisnának a házi oltáron az itt élők.

Régóta szeretnél jógázni, de félsz a kicsavart és kivitelezhetetlen mozdulatoktól? Netán már jártas vagy a jóga művészetében, és szeretnél új gyakorlatokat is megismerni? Vagy elfáradtál a jövés-menésben, és nem bírja már a derekad az újonnan vásárolt ajándékok cipelését?
Vár a jóga és masszázs-sátor!

Tetszik a Krisnás lányok „sminkje”? Netán a henna szerelmese vagy? Akkor téged is vár az arcfestő és henna-sátor!

Könnyen előfordul, hogy az ember megéhezik a Búcsú forgatagában, ezért a főtéren 1000 nm-es, 500 férőhelyes szabadtéri étterem várja az ínyenceket a Krisnás konyha világhírű és ízletes remekeivel.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a Templom a Búcsúban is Krisna-völgy fő látványossága. Negyedóránként indulnak körvezetések a bejárattól, melyeken akár többször is részt vehetsz.

A Tehenészet felé vezető úton is igazi kalandok várnak: a nagy sátrat és a kézműves falut, valamint a gyerekprogramok helyszíneit összekötő kellemes sétaút alatt sok-sok kereskedő változatosabbnál változatosabb portékáit találhatják meg az érdeklődők majd meg egy helyen!
A vásársoron lesznek majd indiai ajándéktárgyak, füstölők, ruhák, vegyszermentes kozmetikumok és tisztítószerek, ékszerek, ásványok, aurafotós és íriszdiagnoszta is várja majd a vendégeket.

A Tehenészet lakói a gyerekek nagy kedvencei, ez a környék igazi érdekességekkel várja nemcsak a legkisebbeket, hanem minden Búcsú-látogatót!

Itt kapnak majd helyet azok a kézművesek, akik gyerekeknek szóló alkotásokat készítenek, és őket is szívesen bevonják a munkálatokba. Amíg a gyerekek új hobbit választanak maguknak, a szülők – ha kíváncsiak a keleti főzőtudományok praktikáira –, egy ősi indiai konyha miliőjében sajátíthatják el a szabadtéri, agyagtűzhelyen történő főzés csínját-bínját, és ha megéheznek, meg is kóstolhatják újonnan szerzett tudományuk gyümölcsét.

A bátrabbak kipróbálhatják tudományukat és merészségüket az íjászat sportágában, ahol pontjaikért ajándékokat kaphatnak, hiszen egy búcsú nem búcsú céllövölde nélkül.

  • Elővételi belépőjegy árak:

Felnőtt elővételi jegy: 1 350,- Ft
Diák – nyugdíjas elővételi jegy: 950,- Ft

Parkolási díj:

Motor: 500,- Ft /nap
Autó: 600,- Ft / nap
Busz: 1 200,- Ft /nap

Megrendelés e-mailben.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva