Telekom Electronic Beats Hotelbuli Balaton
Helyszín Lengyeltóti, Rágniczapuszta
Időpont
Egyedi hotelbuli vár a Balatonnál! Lengyeltóti újra életre kel a Körszállóval, egy lenyűgöző, űrhajóformájú hotelben. Táncoljunk a tóparton és élményekkel teli napot éljünk át! Július 15-én ne maradj le róla!
„Hotelbuli: máig emlegetés tárgya, amikor elfoglaltuk a budapesti Körszállót, az egyik legvadabb eseményünk volt ever, nyilván azóta agyalgatunk a folytatáson. Ami most a Telekomosok fesztiválja keretében végre bekanyarodik, ráadásul a Balaton mellé!
Július 15-én ugyanis Lengyeltótiba költözik a régi szocialista szállodákat felrázó koncepciónk, konkrétan egy valaha üdülőparadicsomként létezett, űrhajóformát idéző, lépcsőzetes brutalista hotelbe, ami KISZ-táboroknak is otthonául szolgált, de akár csehszlovák scifik is foroghattak volna benne (vagy talán forogtak is). Súlyosan instagram-kompatibilis vasbeton épülettömeg, zsebkendőnyi birtok, tóparti homokos tánctér: ismét egy emlékezetes nap húrjait készülünk megpengetni.
Akik a déltől éjjel 2-ig tartó hotelbulit elviszik a hátukon:
Hakumba
Ajsa Luna
Mordái
Freakin Disco
Tolo
Adis Is OK
Katamii
Subotage
A Körszállós legendáriumhoz hasonlóan most sem hagyjuk parlagon a néhai pártállami szobákat: azok itt is tematikus terekké lényegülnek át, művészeti projektekkel, popup színházzal, és mindenféle más meglepetéssel. Ételfronton is izgalmak bontakoznak ki a Circo Pizza és az Esca jóvoltából, és érkezik megszámlálhatatlan palack natúrbor is a Tábla gondozásában, szóval minden adott, hogy ezen a napon együtt írjunk be a vendégkönyvbe.
Helyszínünk a Manas Garden, egy 80 ha-os tájregenerációs permakultúra projekt előszobája, egy közösségi szabad-tér, bemutató- és oktatóközpont Mandalakerttel, tóval, nyári konyhával és kemencével, csirkekomposzttal és Geodóm palántázóval.”
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva