Nemzetek Fesztiválja Marcaliban
Helyszín Marcali, Múzeum köz 2
Időpont
Fedezd fel a különböző nemzetek kultúráját a Nemzetek Fesztiválján Marcaliban! Tánc, zene és színpadi produkciók várják, ne hagyd ki!

Augusztus 8-13 között kerül megrendezésre a Nemzetek Fesztiválja Marcaliban, ahol magyar és európai táncosok és zenészek mutatják be a különböző nemzetek kultúráját. A program során kiállítások, menettáncok, táncházak és színpadi produkciók várják az érdeklődőket, valamint részt lehet venni egy nemzetközi táncversenyen is. A rendezvény célja, hogy a kultúrát a zene és tánc nyelvén keresztül közel hozza a fiatalokhoz és a látogatókhoz. Emellett a családok számára interaktív programok és gyerekbarát szolgáltatások is biztosítottak.

A Nemzetek fesztiválja egy négy napot átívelő rendezvénysorozat, mely magyar és európai táncosok és zenészek meghívásával mutatja be a különböző nemzetek kultúráját, örökségét. A Marcali járásban élők és az ide látogató turisták nemcsak kiállítások, menettáncok, táncházak és színpadi produkciók keretében ismerkedhetnek meg az eltérő hagyományokkal, hanem nemzetközi táncversenynek is részesei lehetnek.
A program során olyan értékek kerülnek bemutatásra, mely nemcsak az eltérő hagyományok iránt érdeklődőknek nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A családok részére interaktív programok mellet gyerekbarát szolgáltatások kiemelt figyelmet kapnak. A zene és tánc nyelvén keresztül hozzuk közel a fiatalokhoz és a látogatókhoz a kultúrát.
A fesztivál felvezető rendezvénye a Fergeteges – Sissi legendája, melyben a híres Experidance táncegyüttes és a világhírű 100 tagú cigányzenekar szólistái működnek közre.
A programsorozat része egy nemzetközi táncverseny, mely standard táncok sokaságát vonultatja fel.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva