Candy Dulfer a Paloznaki Jazzpikniken
Helyszín Paloznak, Sport utca 2
Időpont
A holland szaxofons hölgy élő fellépései felejthetetlenek, mindig izgalmasak, valamint zenekarai mindig a világ legjobb zenészeiből állnak össze.

Candy Dulfer kiemelkedő alakja a zenei történelemnek, ezt bizonyítja a Grammy-díjra jelölt albuma, a Saxuality, valamint solo-albumai, amit több mint 2,5 millió példányban vásároltak meg világszerte. Szenzációs előadásokkal, valamint a zeneipar legendás előadóival lépett színpadra és számos listavezető slágerrel turnézott az Egyesült Államokban és világszerte.

Dave Stewart-tal (a világ első számú slágerével, a „Lily was here”-rel) és természetesen Prince-szel együtt nagy hírnévre tett szert, beleértve a „Partyman” videót, a rekordot döntő Musicology turnét és a Grammy Awardson való fellépésüket Beyoncé-val. Candynek óriási sikere volt, amikor együtt dolgozott – mind a stúdióban, mind a színpadon – számos zenei legendával, mint Van Morrison, Maceo Parker, Sheila E., Mavis Staples, Lionel Richie, Pink Floyd, Chaka Khan, Aretha Franklin és még sorolhatnánk.

A legendás együttműködések mellett Candy mindig a saját karrierjére összpontosított, és szeretett volna hű maradni a funk és a jazz műfajához. Mindenekelőtt méltóan szerette volna tovább vinni, apja, a híres szaxofonos Hans Dulfer örökségét.

Nyitókép forrása: Candy Dulfer közösségi oldala

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva