SzegEd TRombone ENsemble Koncert
Helyszín Paloznak, Fő utca 6
Időpont
Eget rengető muzsikára készülj: a harsonavilágban extrémnek mondható virtuozitás és hangterjedelem jellemzi az együttest.

A SzegEd TRombone ENsemble-t Gyivicsan György, a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának egykori professzora, a Budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jelenlegi docense alapította Szegeden, meghívva legtehetségesebb tanítványait, akik a világ vezető zenekarainak jelenlegi művészei.
Az előadásaik, koncertjeik során folyamatosan bizonyítják a közönségnek, hogy hangszereik határain túl is van élet: a harsonavilágban extrémnek mondható virtuozitás és hangterjedelem jellemzi az együttest.


A SzegEd TRombone ENsemble több, mint egy „fellépőcsoport”. 2005 óta tartó együttműködésüknek köszönhetően igazi zenei közösséggé váltak, és ez kétségtelenül hallható és érezhető a koncerteken. Gyivicsan György szólistaként, szimfonikus zenekari tagként és kamaraegyüttesként szerzett tapasztalataiból merít egy folyamatosan megújuló, innovatív csapatot a SzegEd TRombone ENsemble-ben.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva