Keszey Ágnes, Mihály Szilvia | 2018.08.13. 17:34
Balatoni nyár, a kulisszák mögött jártunk
Benne voltunk a tévében, és jól megnéztük, mi a helyzet a Balatoni nyár forgatási kulisszái mögött.

A Balatoni nyár vendége volt a likebalaton.hu. Míg Dezslik Magdolna vezető szerkesztő élő adásban mesélt Vida Péterrel és Szabó Erikával a most futó fotópályázatunkról, addig mi megnéztük, mi történik a kulisszák mögött.

A Duna Televízión futó magazinműsorban hétfőtől szombatig szórakoztató tartalommal és riportokkal várják a vendégeket, bemutatva a Balaton ezernyi arcát a tévénézőknek.

Percre pontosan ki van számolva vendégek és stábtagok minden lépése, egy élő adásban minden pillanat számít. A riportalanyok 4-5 percenként váltják egymást, komoly szervező és előkészítő munka előzi meg az adásba kerülést.

A helyszínen, a révfülöpi mólónál tábla jelzi az érkező turistáknak, hogy élő adás forog a közelben, a biciklisek, gyalogosok lassítanak, és kíváncsian néznek befelé a teraszra, ahol kamerák, reflektorok hadát vetik be a legjobb képekért.

Minden riportalany egy asszisztens segítségével jut el a sminkszobába, majd percre pontosan a műsorvezetők elé, ahol nagyon oldott hangulatban folyik a beszélgetés. Az operatőrök, világosítók és szerkesztők között teljes az összhang, minden nap 8-10 óra között forgatják az élő műsort.

Vida Pétert stílszerűen a Balatoni nyárról, balatoni nyarakról kérdeztük:

Galériánkban még több fotót talál a forgatás helyszínéről.

 

Összeállította: Keszey Ágnes és Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva