Nyáresti koncertek a Szabadtéri Színpadon
Helyszín Révfülöp, Badacsonyi út 1
Időpont
Zenés estek, koncertek szórakoztatnak, ha Révfülöpre látogatsz. Korok és műfajok váltják egymást a színpadon a szezon zenei sorozatában.

A BluesSteel & Friends vendégekkel lép fel: itt lesz Pleszkán Écska és Benkő Zsolt.
A BluesSteel sokféle zenét játszik, a tradicionális, klasszikus és modern blues-tól kezdődően egészen a saját számaikig. A zenekar minden tagja szeret improvizálni, ezért kétszer ugyanúgy sohasem játszanak el egy adott számot. Három demo albumot készítettek, az első kettőt Playing the Blues 1-2 névvel látták el és 2007-2008-ban rögzítették. A harmadikat 2019 elején vették fel Live at RockOut Studio címmel. A zenekar nem töltött sok időt a stúdióban. A feljátszott sávokat nem szerkesztgették utólag, ezzel is jelezve, hogy az élő zenét részesítik előnyben. Ez a kijelentés különösen igaz az utolsó demo esetében, ahol minden számot csak egyszer játszottak el. 2021-ben elkészítették első saját, 8 számból álló lemezüket. Az album címe: Kit érdekel?
A BluesSteel vendégeként több neves magyar zenész játszott már az együttessel, mint például: Török Ádám, Takáts Tamás, Ferenczi György, Pribojszki Mátyás, Benkő Zsolt, Bergendy István, Debreczeni Csaba, Vámos Zsolt, Kepes Róbert, Pleszkán Écska, Radovics László Kyru, Kiss Zoltán, Szebelédi Zsolt és még sokan mások.
Most Pleszkán Écska és Benkő Zsolt zenél velük.

Az előadások belépődíj nélkül látogathatók!

A szabadtéri színpad 2022-es nyári programjait itt találod

A pontos kezdési időpontokat később teszik közzé a szervezők

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva