Balatoni Hajózási Zrt.
Helyszín Siófok, Krúdy sétány 2
Telefonszám
E-mail cím ugyfelszolgalat@bahart.hu
A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) jogelődjét 1846-ban alapították, gróf Széchenyi István kezdeményezésének köszönhetően. Cégünk tulajdonában és üzemeltetésében van a Balaton 22 legfrekventáltabb kikötője, melyek az érintett települések kedvelt idegenforgalmi látványosságai is egyben. Jelenleg 21 személyhajó és 4 komp szolgálja a vízi közlekedésben, turizmusban, rendezvényekben és saját programkínálatunkban érintett vendégeink kényelmes utazását, szórakozását.

Jelenleg 21 személyhajó és 4 komp szolgálja a vízi közlekedésben, turizmusban, rendezvényekben és saját programkínálatunkban érintett vendégeink kényelmes utazását, szórakozását.

 

Kompközlekedés – A túlpartra tart? Komppal csak 8 perc!

A Balaton egyetlen révátkelője Szántódrév és Tihanyrév között található, ahol összesen négy kompunk szállítja a gépjárműveket és utasokat egész éven át. A kompközlekedés legfőbb előnye, hogy nem kell körbe autóznia a Balatont, ráadásul a gyakori dugókat is elkerülheti. A kompok egész évben üzemelnek, csak szélsőséges időjárás és kedvezőtlen jégviszonyok esetén nem indulnak. A forgalmasabb időszakokban a menetrend felfüggesztésével sűrítjük járatainkat, így biztosítva, hogy a lehető legrövidebb időn belül érhesse el a túlpartot.

 

Menetrendi hajózás – Az élményhez HAJÓ visz!

A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat az élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! Ne feledje: Az élményhez HAJÓ visz! A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek menetrendi hajóink fedélzetén, hiszen maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak, utasaink kényelmét pedig már WI-FI szolgáltatás is szolgálja!

 

Sétahajó Át kell élni, amit egy fotó sem ad vissza!

A sétahajózás keretében hajóink szinte valamennyi kikötőnkből indulnak, és a páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra. 1 órás sétahajózással már tavasztól késő őszig várjuk kedves utasainkat, a nyári főidényben pedig összesen 18 kikötőből indul sétahajó járatunk, 12 kikötőben a romantikus hangulatú naplementében hajózva, pezsgővel és üdítővel fűszerezzük meg az élményt. Igény esetén, csoportok számára a meghirdetett időpontokon kívül is biztosítjuk sétahajózási szolgáltatásunkat!

 

Gyorshajó – Száguldj Velünk a Balatonon! Élmény, kaland, gyorsaság…

Ha ezekre vágyik, válassza a két gyorshajónk egyikét úti célja eléréséhez.

Keresse menetrend szerinti gyorshajó járatunkat a két legforgalmasabb, Siófok-Balatonfüred, valamint Fonyód-Badacsony útvonalakon. Ha szeretné átélni a száguldás örömét a Balaton vízén, garantáltan feledhetetlen élményben lesz része!

 

Varázshajó – Több, mint egy hajókirándulás!

Nálunk nem csak a felnőttek, hanem a legfiatalabb Utasaink is megtalálják a legizgalmasabb szórakozást, hiszen rájuk is gondoltunk.

Varázshajónk olyan vizekre evez, ahol kalózokkal, bűvészekkel és bohócokkal találkozhatnak. Itt nem a vízbe, csupán egyik ámulatból a másikba esik gyermeke! Az egyórás hajóút alatt komplett műsorral és ajándékkal várjuk a kicsiket. A program magyar nyelvű.

 

Bulihajó – Mi ott leszünk! És Te?

Szakítson a hagyományos diszkók és szórakozóhelyek világával, bulizzon és táncoljon velünk egy különleges helyszínen: a Balaton közepén! Dj-vel, fényekkel, retro zenével és mai slágerekkel várjuk kedves Utasainkat bulihajóink fedélzetén. 12 helyszín és többféle időtartam közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Tűzijátéknéző hajók a Balaton körül

Tegye igazán felejthetetlenné az idei nyarat és ünnepeljen augusztus 19-20-án a Balaton közepén Tűzijátéknéző hajóink egyikén. Nemzeti ünnepünkön valamennyi kikötőnkből indulnak Tűzijátéknéző séta- és bulihajóink, melyek fedélzetéről teljes pompájában tekinthetik meg a települési tűzijátékokat.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva