Promóció | 2023.11.10. 08:48
3 érv, amiért az iPhone 11 a legjobb útitársad lesz egy Balatonkör során
Hazánk legnagyobb tava nemcsak gyönyörű hely kikapcsolódni, de millió lehetőséget ad a sportolásra is. Tökéletes alkalom erre a Balatonkör, amit a körbe végig kiépített bicikliútnak köszönhetően teljesíthetsz bringával, vagy akár futva, túrázva is. De ha extrém kalandokra vágysz, előrukkolhatsz más kihívásokkal is: mondjuk ott a triatlon vagy épp a gördeszkázás! Akármit is választasz, az biztos, hogy szükséged lesz egy hű társra, ami végig veled lesz a 206 km alatt. Miért ne lehetne az egy iPhone 11 vagy épp iPhone 11 pro? Soroljuk is az érveket mellettük!

Talán tovább bírja, mint Te magad

Alapvető elvárás a Balatonkör során, hogy ne a telefonod töltésével kelljen foglalkoznod. Jó tehát, ha masszív akkumulátorral felszerelt készüléked van, ami bírja a strapát. Az iPhone 11 Pro akár 65 órán keresztül bírja akkor is, ha közben végig zenét hallgatsz rajta motivációként. Vezeték nélküli gyorstöltővel ráadásul 30 perc alatt fel is töltheted, ha többre lenne szükséged.

Dokumentálj kedvedre az út során

Nyilvánvalóan nem fogsz 20 percenként megállni fotózni, inkább csak menet közben lőnél néhány képet arról, hogy épp merre jársz. Szerencsére az iPhone 11 és iPhone 11 Pro készülékekben lévő képstabilizátor minden helyzetben tökéletes képeket fog neked készíteni, sőt, akár komplett timelapse videót is csinálhatsz a teljes utadról.

Az éjszakai módnak köszönhetően naplemente után is szuper minőségű képeket kapsz iPhone 11 Pro-val fotózva. A geocímkézett képekkel ráadásul könnyedén vissza is tudod keresni, hogy mikor merre jártál pontosan.

Appok és hasznos feature-ök lesznek a segítségedre

Térkép nélkül soha ne indulj útnak, de iPhone 11 Pro telefonodban rengeteg más szuper kiegészítőt is találsz: követheted az edzésed, csekkolhatod az időjárást, de találsz benne giroszkópot és iránytűt is.

Mind az iPhone 11, mind az iPhone 11 Pro vízálló fél óráig és 2 méter (sőt, az iPhone 11 Pro 4 méter) mélységig, ezért attól se kell aggódnod, ha netán rád szakadna az eső vagy át kéne gázolnod a tó egy rövid szakaszán.

Tedd zsebre tehát új társad és indulhatsz is az év kalandjára a Balaton körül!

Kép forrása: canva.com

 

Képek forrása: canva.com

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva