likeBalaton.hu | 2023.07.11. 08:00
7 balatoni strand babáknak való medencével
Szeretnéd élvezni nyáron a Balaton-parti hangulatot, de a kicsikkel inkább a medencés fürdést választanád? Erre is van lehetőség, mégpedig a fizetős strandok esetében, ahol számos baba- és gyerekbarát szolgáltatás is rendelkezésedre áll. Összegyűjtöttük a gyerekmedencés fürdőket a Balatonnál.

Siófok

A siófoki Nagystrandon pazar gyerekmedence várja a fürdőzőket közvetlenül a vízparton. Spriccelőből többféle is van: bohócos, körkapuk és egy ágyúval is célba lehet találni. Egy gomba pedig felülről engedi a vizet a kicsik fejére.

Gyönyörű tiszta gyerekmedence közvetlenül a parton Siófokon, a Nagystrandon
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Balatonszemes

Valódi vizes élmények várnak Balatonszemesen, az Élményfürdőben, ahol többféle medencében is hűsölhetünk. A piciknek találunk bokáig érő vizet, hozzá spriccelővel, de mellette ott van a nagyobb gyerekeknek szóló élménymedencék is gömbspriccelővel és kis csúszdával.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton

Balatonlelle

A balatonlellei Napfény strandon is igénybe vehetőek a legkülönbözőbb szolgáltatások. Az élménymedencék mellett kis vizes gyerekmedencét, sőt nagyobbaknak való csúszdás medencét is találunk.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton

Balatonboglár

Balatonbogláron, Buborék élményfürdő a Platán strand területén található, ahol csúszdák, fröcskölők, pezsgőfürdők várnak, és persze találunk apróságoknak való kisvizes részt is.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton

Balatonberény

A Balatonberényi Strand a nyugalom szigete! Lidós partszakasz, játszótér, gyermekmedence és további gyermekbarát szolgáltatások várják a legkisebbeket.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton

Balatonalmádi

A Budatava strandon is lehetőség van medencés fürdőzésre közvetlenül a parton. A szép kis kék medence a legkisebbeknek jelent biztonságot.

Fotó: shutterstock

Balatonfüred

A balatonfüredi Esterházy strand és élményfürdő területén is medencézhetünk. Kisvizes rész, csúszda és pezsgőfürdő is vár a medencéknél.

Fotó: Esterházy strand hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva