sonline.hu | 2022.05.02. 06:00
A levegőből is figyelnek a rend őrei
Siófokon is vadásztak a szabálytalan autósokra.

Összehangolt akciót tartottak a somogyi rendőrök Kaposvár és Siófok környékén csütörtökön, mely során több mint 196 szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, szabálytalanságokat elkövető autósok kiszűrése volt. Az ellenőrzés során a rendőrök összesen 107 esetben regisztráltak sebességtúllépést, passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztása miatt a rendőröknek 25 esetben kellett intézkedniük, vezetés közben kézben tartott mobiltelefonozás, az előzési- valamint elsőbbségadási szabályok megsértése miatt pedig 37 esetben szabtak ki helyszíni bírságot. Az ellenőrzést húsz gépkocsi, öt sebességmérő berendezés és egy drón segítette.

 

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva