sonline.hu | 2022.11.16. 18:00
A szívét és a pénzét is ellopta
A Siófoki Járási Ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt gyorsított eljárásban emelt vádat egy győri nővel szemben, aki kedvesétől lopott a gyanús szerint.

A győri nő prostituáltként dolgozott a Balaton-parton, amikor megismerkedett a sértettel. A férfi többször igénybe vette a vádlott szolgáltatásait, majd a tetteket érzelem is követte és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Ezért a sértett eldöntötte, hogy a foglalkozása ellenére komolyabb kapcsolatot alakít ki a nővel.

Fotó: pixabay

 

A férfi családjának is bemutatta az új barátnőt, aki ottléte alatt felfigyelt arra, hogy a sértett nagyobb mennyiségű készpénzt tart otthonában. Ezért az egyik alkalommal, amikor egyedül maradt a szobában, több mint 1,5 millió forint készpénzt lopott el a férfitől. A sértett rövid időn belül felfigyelt a lopásra, és persze az új barátnőre gyanakodott, ezért feljelentést tett a nő ellen, akit a siófoki rendőrök elfogtak.

Az ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat gyorsított eljárásban állította a Siófoki Járásbíróság elé. A bíróság a nőt az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és 75 nap elzárást szabott ki vele szemben.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: pixabay

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva