Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.03.29. 12:00
Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk
Április különleges bolygó-együttállásokat, ezzel együtt pedig különleges felismeréseket hoz mindenkinek. Míg a hónap első fele kicsit kapkodós, energikus, addig a második felében megtapasztalhatod a nyugalmat, a lazítást, a békét. A havi horoszkóp most különösen fontos információkat oszt meg veled. Érdemes felkészülni előre a lehetőségekre.

 

KOS

Topon leszel, amíg a Nap a Kosban jár, vagyis április 18-ig egészen biztosan. Hihetetlen szerencsés vagy, mert áprilisban egyetlen kellemetlen konstelláció lesz az égen: 21-én a Nap és a Plútó közötti diszharmonikus fényszög az anyagi helyzeted kapcsán vet fel kérdéseket. A hónap során több bolygó-együttállás is lesz, ami azt javasolja, hogy dugd el magad elől a pénzt! Csak így van esélyed tartalékot képezni. A hónap vége felé kímélő üzemmódra kell kapcsolnod, ha nem akarsz lerobbanni.

 

BIKA

Bolygód, a Vénusz csak április 29-én lép a Bikába, s ezért érezhetsz belső feszültséget és türelmetlenséget szinte egész hónapban. Nem lesz könnyű dolgod a törvény útján maradni. Számtalan kísértés jöhet, amelyeknek ellen kell állnod, és meglesz a jutalmad! Április 19-én a Nap belép a Bikába, másnap a Jupiter áll együtt az Uránusszal szintén a Bikában, utóbbi szó szerint megvilágosító erővel bír. Tudatosítsd, hogy erős vagy testi, lelki, szellemi szinten egyaránt! Szóval van miért irigykednie egyeseknek…

 

IKREK

Bolygód, a Merkúr április 2-án hátrálni kezd, és csak 25-én fordul direktbe. Ez azt jelenti, hogy kérdezhetsz, de kijelentéseket ne nagyon tegyél! Ezzel párhuzamosan alaposan meg kell fontolnod, kiben bízol meg, kivel osztod meg a felismeréseidet. Mindez azért lesz nehezebb most, mert a tét a jövőd, a karriered. A hónap mottója a számodra: „Ne szólj szám, nem fáj fejem.”. A hónap vége felé összeáll a kép, és elkezdhetsz gondolkozni, hogy merre indulj el.

 

RÁK

Április 3-án, 10-én és 29-én olyan bolygó-együttállások lesznek az égen, amelyek lelki békét hoznak neked. Nemcsak érzed, de tudod is, hogy biztonságban vagy. Még ha butaságot teszel is, azt is tudod utólag korrigálni. Aggodalomra tehát semmi okod. Április 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás szerencsés fordulatot szimbolizál. Kiderül ki a protektorod, ki az, aki segít a terveid megvalósításában. Nem csinálja meg helyetted, de ötletet, erőforrást ad neked.

 

OROSZLÁN

A Nap a Kosban jár április 18-ig, s te eddig garantáltan jól érzed magad. Három bolygó-együttállás szerint tele leszel tervekkel, amelyek lelkesítenek. Arra ügyelj, hogy ezek ne vigyenek el a jelenből! Helyt kell állnod a munkahelyeden, ahol bármikor váratlanul új helyzet állhat fel, változhat például a főnököd személye, a munkavégzésed helye is. Mindez kiboríthat elsőre, mert valószínűleg nem tetszik az új felállás. Ebből a szempontból a legkritikusabb nap az április 21.

 

SZŰZ

Április 2. és 25. között bolygód, a Merkúr hátrálni fog, s azt javasolja, hogy még kevesebbet beszélj! Tartsd meg magadnak a véleményedet és azt is, amire rájössz! Ez nem jelenti, hogy gyanakvóvá kellene válnod, inkább óvatosságra int. Április 10-én egy Mars-Szaturnusz együttállás sorsfordító kérdést vet fel: vajon jó emberrel vagy együtt? A választ csak te tudhatod, épp ezért ne hallgass senkire! Békésebb leszel április 19-től, ahogy a Nap belép a Bikába.

 

MÉRLEG

Sóhajtasz egyet, és tudomásul veszed, hogy áprilisban még több embert kell tolerálnod. Nem érted a türelmetlenségüket, különösen április 8-án, 12-én és 19-én. Nem akarnak rosszat neked, egyszerűen csak fel vannak pörögve, amit te sürgetésnek élhetsz meg. 19-ig lesz nehéz dolgod, aztán amint a Nap átlép a nyugodt Bikába, képes leszel elnézőbb lenni velük. Innentől ugyanakkor ésszerűsítened kell a kiadásaidat, nem szabad szórnod a pénzt. Sőt tartalékot kellene képezned.

 

SKORPIÓ

A hónap nagy durranása egy Mars-Szaturnusz együttállás, amely április 21-én lesz, de az egész hónapod hangulatát, tempóját meghatározza. Fantasztikusan megugrik az életkedved, az életigenlésed, a kreativitásod és a vállalkozó kedved. Mintha trambulinon ugrálnál, de nem esel vissza, hanem egyre és egyre feljebb jutsz. Legyél óvatos, és ne ess túlzásba! A siker olyan, mint a fogyás: csak akkor lesz tartós, ha van benne fokozatosság és szünetek…

 

NYILAS

A tavaszt ott érzed a bőröd alatt, főleg április 8-án, 12-én és 19-én. A Kosban együttálló bolygók felélénkítenek téged és a vállalkozó szellemedet is. Ha valami új ötlet pattan ki a fejedből, akkor gyorsan írd le, nehogy eltűnjön, mint a szappanbuborékok! Április 21-én időzített bomba robban a munkahelyeden, valaki felmond vagy kirúgják, s ez óriási botrányt generál. A saját érdekedben maradj ki belőle. Persze ha kell, akkor védd meg magad, de máskülönben ne folyj bele!

 

BAK

Hiába törekszel az értelmes kommunikációra, áprilisban azt tapasztalod, hogy a felnőttek óvodásként viselkednek. Ez legviccesebb és/vagy legszánalmasabb 10-én lesz. Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállás rávilágít, hogy mivel érdemes foglalkoznod. Ne lepődj meg, és ne bosszankodj, ha ez az eddigi elképzeléseidtől fényévekre van! A fejlődés megállíthatatlan, és olykor együtt jár az újra tervezéssel. A retrográd Merkúr szerint vissza kell menned a kályhához. Emlékezz az eredeti ötletre!

 

VÍZÖNTŐ

Az április a nevéhez híven bolondos, szeszélyes és változékony lesz. Alapvetően te élvezed, ha valami váratlan történik. Ez most is így lesz, egyetlen napot leszámítva: 21-én lesz egy diszharmonikus Nap-Plútó fényszög szerint megkérdőjelezed a rokonaid épelméjűségét és jó szándékát. Muszáj lesz felülemelkedned ezen, máskülönben állóháború alakulhat ki. Gyors javulásra és belátásra ne számíts! Legjobb az lenne, ha nem győzködnéd a többieket…

 

HALAK

Áprilisban több számodra kedvező nap lesz: ilyen az április 3., 10. és 29. Mindhárom napon nagy bolygók randevuznak egymással. Ez azt jelenti, hogy nagy jelentősége van annak, mit tartasz fontosnak, mire fókuszálsz. Pénzügyi értelemben új forrás nyílhat meg számodra 8-án, 12-én és 19-én. Kérdés, van-e kapacitásod, és megéri-e? Ezt mindenképpen mérlegeld! Április 21-én legyél nagyon óvatos az utakon! Egy Jupiter-Uránusz együttállás éberséget és gyors reakciót vár el tőled (is).

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva