Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.07.30. 16:00
Augusztusi horoszkóp 2024.: komoly változásokat jeleznek a bolygók
Augusztus első fele nem lesz zökkenőmentes, sok kihívást jelez a horoszkóp. Ez viszont egyúttal azt is jelenti, hogy nagyot léphetünk előre, ha megbirkózunk ezekkel a nehézségekkel. És a folytatás már jóval egyszerűbb lesz… Augusztusi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

 

KOS

Bolygód, a Mars augusztus 14-én randizik, azaz együttáll a Jupiterrel az Ikrekben az augusztusi horoszkóp szerint. Ez a hónap elejét alkalmassá teszi bármilyen utazásra. Mehetsz távolabb, vagy maradhatsz országhatáron belül. Mindegy, csak mozdulj ki! Máskülönben Jupiter felfokozza a benned szunnyadó elégedetlenséget. Ha nem utazol, akkor még önsajnálatra is hajlamos lehetsz. 15-én Merkúr visszalép az Oroszlánba, ami indulatos vélemény nyilvánítást jelez. Holott okosabb lenne, visszafognod magadat.

BIKA

Augusztus nem lesz a kedvenc hónapod. Legalábbis az első fele. Olyan bolygó együttállások és fényszögek lesznek az égen, amelyek megkérdőjelezik a stabilitásról alkotott elképzeléseidet. Legrázósabb napok: 2, 16, 18, 19 és 23. Ezeken a napokon ne akarj hosszú távú döntéseket hozni! Ugyanis még jönnek új információk, amelyek nélkül nem tudsz jól dönteni. Viszont 27-től egy ragyogó bolygóháromszög fog összeállni, ami sikert garantál neked.

IKREK

Ez a hónap rendkívül felfokozott idegállapottal jár. A 14-i Mars-Jupiter együttállás az Ikrekben felnagyít mindent, ami benned szunnyadt eddig. Ha nem akarsz senkit megbántani, illetve el akarod kerülni a szakítást, akkor még tapintatosabban kell fogalmaznod. Bolygód, a Merkúr augusztus 5-től retrográd, ami régi ügyek előrángatására késztet. 19-én, a hosszú hétvége kellős közepén ebből óriási vita pattanhat ki, ha nem ügyelsz a stílusodra.

RÁK

Semmi baj nincs azzal, ha visszavágysz oda, ahol évekkel ezelőtt jól érezted magadat. Augusztusban 4 bolygó lesz retrográd. Ezek hajlamosítanak a múlton való merengésre. Megteheted, hogy elutazol oda, ahol jártál már. De ne várd azt, ami anno megtörtént. Amennyiben a hosszú hétvégére tervezel utazást, akkor lehetőleg 19-én egy helyben legyél! Vagy még maradj, vagy érj már haza. Brutálisan feszült konstellációk lesznek az égen. A hónap vége felé helyre áll a harmónia.

OROSZLÁN

Hiába jár a Nap augusztus 21-ig az Oroszlánban, te nem leszel topon. Folyton idegeskedsz valami, vagy valaki miatt. Legkritikusabb napok: 2, 18, 19. Utóbbi különösen feszültnek ígérkezik. Az Oroszlánba visszalépő Merkúr felbátorít, hogy végre kinyisd a szádat. Pedig jobb lenne, ha nem most akarnád tisztázni azt, ami zavar téged. Az augusztus 29 sokkal alkalmasabb ilyesmire. Azon a napon kifejezetten kedvező bolygóállások lesznek, amelyek segítenek.

SZŰZ

Augusztusban a legnagyobb tévedésed az lehet, hogy azt hiszed mindenáron és azonnal választanod kell. Az augusztus 14-i Mars-Jupiter együttállás az egész hónapodra rányomja a bélyegét, és a hetek óta tartó párhuzamos ügyekben mutat fordulatot. Ám bolygód, a Merkúr 15-én visszalép az Oroszlánba, és azt javasolja, hogy lépj hátra, és onnan vizsgáld meg a dolgot! 19-én iszonyatos feszült konstellációk tükrében érteni fogod, hogy miért…

MÉRLEG

A bolygók tanácsa egyszerű, de szokatlan: „Könyökölj ki az ablakba, és passzívan szemléld a történéseket!”. Amennyiben kívül maradsz, jobban átlátod a folyamatokat. Ha bevonódsz, nagyobb eséllyel kerülsz nem kívánatos konfliktusba. Legnehezebb napok: 2, 16, 18, 19, 23 és 28. Szerencsére bolygód, a Vénusz 29-én hazatér = belép a Mérlegbe, és még aznap a legkedvezőbb fényszögbe kerül a Plútóval. Ez lesz az jutalom, hogy békés tudtál maradni zűrös napokban is.

SKORPIÓ

A nyár utolsó hónapjában a pénzügyekben muszáj józannak és mértéktartónak maradnod. Máskülönben mínuszba fogsz kerülni. Legkritikusabb napok: 16, 19 és 23. Ezeken a napokon semmi extrára ne költs! Sajnos az sem kizárt, hogy olyan kiadásod lesz, amelyre nem számítottál. Ezt fizesd ki rögtön, vagy ha nem tudod, kérj részletfizetést! Ezzel párhuzamosan a munkahelyeden egy régi és egy új kolléga, vagy főnök viselkedése elgondolkodtat. Lehet, hogy váltanod kéne?

NYILAS

Ellentmondásos bolygóállások lehetőséget adnak arra, hogy kiakadj, és arra is, hogy magabiztosan megtaláld a megoldást. Augusztus 14-én egy Mars-Jupiter együttállás az egész hónapodra kihat, és olyan találkozásokat mutat, amelyek intenzív reakciókat váltanak ki belőled. Lesznek, akik inspirálnak, és lesznek, akik provokálnak. Szerencsére 15-én a Merkúr visszalép az Oroszlánba, és téged nem kell félteni. De semmiképp se bízd el magadat! Maradj együttműködő!

BAK

Ugye, te nem vagy hipochonder? Ettől még vigyáznod kell az egészségedre. Augusztusban szinte folyamatosan lesznek olyan bolygóállások, amelyek kisebb problémákat szimbolizálnak. Nem csoda, hiszen a hőség igencsak megviseli a szervezetedet. Vicces, hogy 30 fok alatt lassan fázni kezdesz. Ezzel párhuzamosan a munkádra is figyelned kell. Valaki ki akar fúrni? Legyél résen! Legfeszültebb napjaid mindkét témában: augusztus 14, 16, 19, 23.

VÍZÖNTŐ

Számodra ez a nyár remek lehetőségeket, felismeréseket és ismeretségeket hozott eddig is. Ennek nincs még vége. Augusztusban újabb újdonságokkal fogsz találkozni. A csúcspont a 14-dikei Mars-Jupiter együttállás lesz. Sajnos emellett lesz olyan, ami, illetve aki bosszúságot jelent. Pl. régi témákon való rágódás. 15-től a Merkúr visszalép, és olyasmit dörgöl az orrod alá, amin már te túl léptél. A 19-dike látszik a legpuskaporosabb hangulatú napnak…

HALAK

Írd be a naptáradba az augusztus 19-et és a 28-at! Ezeken a napokon konfliktus adódhat. Minél előbb észre veszed, hogy a másik provokál, annál előbb kitérhetsz. Fordítsd a figyelmedet a nyár örömeire, és várd augusztus 11-dikén a Perseidák hullócsillagokat! Jó hír, hogy családi-, és ingatlan ügyeidben kedvező fordulatot hoz az augusztus 14-dikei Mars-Jupiter együttállás. Igaz, hogy nem azonnal, de meglátod az alagút végén a fényt. Legyél magadra büszke!

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva