likeBalaton.hu | 2021.06.12. 06:00
Az idei Everness Nomádon kiléphetsz a komfortzónádból
Balatoni táj, jóga, meditációk, előadások, workshopok, hangfürdők – az idén júniusban debütáló Everness Nomád esemény a természetközeliségről, a komfortzónából való kilépésről és természetesen az önismeretről szól majd.

– Szerettünk volna a nyár elejére egy olyan kisebb rendezvényt, ahol az emberek visszakapcsolódhatnak a közösségi létbe és számtalan önismereti eszköz segítségével a pszichéjüket, a testüket és a lelküket is regenerálhatják – mondja Klein Csaba, az Everness alapítója.

– Külföldön teljesen megszokott, hogy a belső munkához, fejlődéshez, de akár a kiégés elkerüléséhez is a hétköznapi élettől gyökeresen eltérő, a belső folyamatokat erősen támogató, természetes környezetet választanak az emberek. A hasonló eseményeken éppen ezért nagyon színes a közönség, a kiskosztümös üzletasszonytól a hippi életstílus hívein át a családdal érkezőkig, sokféle látogató vesz részt.

Fotó: Everness Nomád

– A Nomád egy hihetetlenül szép területen fekszik, ahol a természet burjánzik, ahol csak elvétve van térerő és hiszem, hogy tényleg minden adott lesz a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez. A balatoni eseményen öt helyszín várja majd a vendégeket, ahol előadásokat, workshopokokat, jógafoglalkozásokat, meditációkat és hangfürdőket élvezhetnek.

Előadást tart többek között Gánti Bence integrál pszichológus az elveszett ősiségünk újraintegrálásáról, Zaka Dominika vándor tanító, lovas nomád a kalandjairól, tapasztalatairól, Budai Gergely tréner, coach, a járvány idején megélhető békéről, Kiss Balázs Kunó író, tanító pedig a kvantumfizikáról.

Fotó: Everness Nomád

Erdőfürdő lesz Bach Évával, illetve Szakál-Szabó Szandra a meztelenség gyógyító erejéről mesél, de lesz erőtánc, integrált családálltás, haka, tantra foglalkozások és szufi szívtánc is. Reggelente hangfürdők, mantrakörök, jógafoglalkozások várják az ébredező vendégeket, este pedig hangtál meditációk, chill zenék, erdei szertartások zárják a programot. Fellép a Žagar Experience, az Earh Jam, a Korai Electric és az Ecstatic Dance.

A Nomád védettségi igazolvány nélkül látogatható.

Nyitókép: Everness Fesztivál hivatalos/Vanik Zoltán

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva