likeBalaton.hu | 2023.06.12. 09:00
Balatoni időjárás a június 11-i héten
A balatoni időjárás részletei a június 11-i héten.

Orvosmeteorológia

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

 

 

Balatoni időjárás a június 11-i héten

Hétfő

Sok napsütésre, majd délután gomolyfelhőkre számíthatunk. A Dunántúlon elvétve kisebb zápor előfordulhat. Élénk marad az ÉK-i szél. 20-21 fok várható.

Kedd

Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Kicsi az esély záporra. Az északnyugati szél néha megélénkül. 20-21 fok körül alakul mindössze a maximum.

Szerda

Többórás napsütés ígérkezik, gomolyfelhőkkel. Csak néhol fordulhat elő csapadék. 22-26 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök

Többórás napsütés ígérkezik, gomolyfelhőkkel. Csak néhol fordulhat elő csapadék. 22-26 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek, szombat és vasárnap

Néhol előfordulhat csapadék, de csak rövid ideig tart majd az az egy-egy zápor, amely országszerte kialakulhat. A hajnali csúcshőmérsékletek 14, a nappali csúcsok 23-24 fok körül alakulnak. A következő héten kezdődik az intenzívebb felmelegedés.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva