likeBalaton.hu | 2024.04.01. 14:00
Balatoni időjárás az április 1-jei héten

Húsvéthétfő

Ezen a napon 23, nem ritkán 26 fok körül csúcsértékek várhatóak, tökéletes időjárás ígérkezik a szabadtéri programokhoz. Hajnalban sem csökken 10 fok alá a hőmérséklet.

Kedd

Az erősen felhős égből többfelé alakul ki eső, záporeső. A nyugati, északnyugati szél erős, néhol viharos lesz. 17 fok köré csökken a hőmérséklet.

Szerda

Eső már nem várható, a hajnali csúcs 8 fok körül várható, a nappali hőmérséklet emelkedik, a csúcsérték 16 fok körül alakul. A szél ismét megélénkül.

Csütörtök

Sok napsütéssel köszönt be a csütörtök, közel 20 fok körüli nappali csúcsokkal. Sem szél, sem eső nem várható, sokat látjuk majd a napot is.

Péntek

Az időjárás a csütörtöki naphoz képest csupán annyiban változik, hogy számítanunk kell esőre.

Szombat

Nappali csúcsértékek 20 fok körül, sok napsütés és kellemes tavaszias idő várható, azonban olykor megzavarhatja a felhőtlen időjárást egy-egy kisebb zápor, ezért érdemes eserőnyővel is készülni. A csapadék nem lesz számottevő.

Vasárnap

Nappali csúcsértékek 20 fok körül, sok napsütés és kellemes tavaszias idő várható, azonban olykor megzavarhatja a felhőtlen időjárást egy-egy kisebb zápor, ezért érdemes eserőnyővel is készülni. A csapadék nem lesz számottevő. Megélénkül a szél.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: Tavasz Paloznakon
Fotó: Szücs Ildikó

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva