2018.10.10. 12:00
Beregi halétel aratott a balatoni halfesztiválon
A beregi horgászok tradicionális étele, a kapros-káposztás rakott harcsa újragondolt és streedfoodosított verziója lett a győztese a Siófoki Halfesztivál gasztronómiai versenyének. Péntektől vasárnapig a halról szólt minden az 50 éves Siófokon, ahol a hatodik halfesztivált rendezték a hétvégén.

Erős volt a gasztrovonal idén a Siófoki Halfesztiválon, ahol három napon át a legkülönbözőbb halfajok kerültek a fesztiválozók tányérjára a legkülönbözőbb elkészítési formában. Az ízek a háromból két napon át versenyeztek. Előbb szombaton a város civil szervezetei főztek és kínáltak halas étkeket a közönségnek, vasárnap pedig az árusok friss fishfood versenye zajlott, amire kilenc egység nevezett. Változatos volt a felhozatal: halmuffinnal, tonhalas lepénnyel, hekk burgerrel is neveztek az indulók.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva