Szaniszló Hajnalka | 2022.07.22. 07:00
Charlie a Siófoki Szabadtéri Színpadon lép fel július 22-én
Charlie szerint megismételhetetlen élményben lesz része a közönségnek.

Egész nyáron fesztivál a Siófoki Szabadtéri Színpadon

Siófok nyaranta folyamatosan lüktető, élettel teli központ, a Balaton fővárosa. A pihenés mellett, a legtöbben a szórakozást, a különféle izgalmas, vonzó, zenei programokat keresik és várják. A megújult helyszín Siófok szívében, egy gyönyörű parkban terül el, közel a Balaton parthoz. Több mint kétezer néző számára kínál nyári estéken színvonalas, kulturált szórakozási lehetőséget, kényelmes ülőhelyekkel, kiemelt VIP szektorokkal, de akár táncra is lehetőséget biztosító állóhelyekkel. Ezen a különleges, valóban egyedi helyszínen, egy nyolc eseményből álló program sorozatot kínálunk, mely felöleli a szórakoztatás, a zenei stílusok széles, ugyanakkor minőségi tárházát.

Július 22-én Charlie ad nagyszabású koncertet Siófokon

Ebből az alkalomból kérdeztük a legendás zenészt a siófoki emlékeiről és arról, hogy mire számíthat a közönség a szabadtéri színpadon.

 

 

– Milyen ez az éved, hogy alakul a nyarad a fellépések szempontjából?
– Nagy zűrös, de jó értelemben. Százhúsz koncertem van ebben az évben, ebből már ötvenhatot megcsináltam.

– Hogy bírod ezt a tempót?
– Megesik, hogy négyszáz kilométeres utakra megyünk. Fél négykor indulunk, és másnap reggel érek haza. Rengeteg pihenésre van szükség, nem egyszerű.

– Amikor a születésnapod alkalmából beszélgettünk, azt mondtad, hogy boldog és elégedett vagy az életeddel és azzal, ahol most tartasz. Most hogy vagy?
– A barátaim fele már elment, de még mindig rengeteg barátom van. Szerencsés vagyok, hogy 75 évesen én még mindig itt vagyok, és jól vagyok. Örömömet lelem a kis unokámban, októberben pedig elkezdjük a próbákat a zenekarral a december 29-i Aréna koncertre a vendégzenészeimmel, akik az új lemezen is szerepelnek.

Fotó: Charlie hivatalos

Fotó: Charlie hivatalos

 

– Milyen emlékezetes élményed kapcsolódik Siófokhoz és a szabadtéri színpadhoz?
– Ezen a szabadtéri színpadon már tízszer léptem fel, egészen a kilencvenes évektől. A természeti környezet ilyen volt, de a melléképületek nagyon rossz állapotban voltak. Nem csak a Charlie Band-del, hanem a Generállal is felléptem itt, amikor visszatért a zenekar. Akkoriban még igazi turnék voltak. Ma már csak meghívások vannak.

– Felújították a Siófoki Szabadtéri Színpadot a közelmúltban, kétezer ember befogadására alkalmas. Lesznek VIP szekciók, bizonyos jegytípust váltó vendégek számára extra szolgáltatások érhetőek el, és az általad említett melléképületek is megújultak.
– A felújítás óta is játszottam már kétszer itt, így már tapasztaltam már ezeket a pozitív változásokat. Csoda a catering és belső terek, klimatizált belső helységeket alakítottak ki, szóval nagyon komfortos az egész.

– Mire számíthat a közönség 2022. július 22-én a Charlie koncerten?
– Harminchét lemez dalaiból válogatunk, nagyon változatos lesz a setlist. Az, amit muzsikálunk, egyszeri és megismételhetetlen. A zenekarom rendkívüli. Szeret bennünket a közönség. Nem akarunk művészkedni, nem lesz semmi attrakció vagy pirotechnikai elem. Jó dalok lesznek és jó zenélés a Charlie Band-től július 22-én a siófoki szabadtéri színpadon.

Fotó: Charlie hivatalos

Fotó: Charlie hivatalos

 



 

Nyitókép: Charlie hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva