2019.11.09. 17:00
Charlie-val és Odettel jön a siófoki Libadalom
A tavalyi népszerűségre tekintettel idén is megrendezik Siófok új őszi fesztiválját. A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.

Siófok 2018-ban ünnepelte várossá válásának 50. évfordulóját, és a jubileumi év kapcsán hívták életre a város új novemberi nagyrendezvényét, a Márton-naphoz kapcsolódó Libadalmat is. Az új gasztrofesztivál idén sem maradhatott ki az őszi programok sorából, és a szervezők szeretnék, ha hosszú távon is hagyománnyá válna a siófoki Libadalom.

Idén a Márton-nap utáni első hétvégére időzítve, november 15-17. között rendezik meg a fesztivált, ahol természetesen a libás ételeké lesz a főszerep, de a többi siófoki nagyrendezvényhez hasonlóan az ingyenes koncertek és a gyerekeknek szóló programok sem hiányozhatnak.

A fesztivál pénteken a siófoki Jazzmin zenekar koncertjével kezdődik, őket követi a StarMachinebulizenekar, akikhez ezúttal a műsorvezetőként is ismert Kovács Áron csatlakozik sztárvendégként.

A szombati nap programja a Csurgó gyerekzenekar délutáni koncertjével kezdődik, majd a jazzt játszó Smooth Line koncertje következik Szolnoki Dóra énekesnővel. A nap fő fellépője a legendás

Charlie lesz, aki másfél órás nagykoncerttel készül a siófoki közönségnek.A nemrég 72. születésnapját ünneplő sztár igazi slágerparádéval érkezik Siófokra.

Vasárnap szintén egy gyerekzenekar indítja a programot, a Mézengúzok, akiket a siófoki The FreakEnd zenekar követ. A Libadalom zárásaként a legnagyobb nyári fesztiválokon is rendszeresen fellépő népszerű énekesnő, Odett ad koncertet, aki most először zenél Siófokon.

A koncertek mellett állandó programként libás játszópark lesz a gyerekeknek, emellett gasztronómiai és kézműves vásárt is tartanak a Fő téren.

További siófoki programok is érdekelnek? Itt találod?

Forrás: origo.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva