likeBalaton.hu | 2024.02.21. 16:00
Cintányéros cudar világ: operettsorozat a Balatonnál az Operettszínház művészeivel
Már zajlik a Budapesti Operettszínház Cintányéros cudar világ, avagy házhoz megy az Operett! című nagyszabású programsorozata.

A teátrum népszerű művészei 2024 januárjától június végéig tartó országjárásuk során számos hazai térségbe elviszik az Operettszínház minőségi, látványos és maradandó élményt nyújtó operett és musical összeállításait.

Célja olyan komplex értékalapú és minőségi kulturális szolgáltatások megvalósításának támogatása, amelyek lehetővé teszik a kultúra megélését az érintett térségekben élők számára.

– A programsorozat révén azok a nézők is részesülhetnek a hamisítatlan operettszínházi életérzésből, akiknek nincs, vagy ritkán adódik lehetősége ellátogatni hozzájuk – mondta Homonnay Zsolt, Jászai Mari-díjas színművész, rendező, a színház művészeti vezetője.

Házhoz megy az Operett
Fotó: Budapesti Operettszínház

 

A nívós előadások mellett a teljes színpadtechnikát és a varázslatos látványvilágot is az operettszínház biztosítja, figyelembe véve az egyes helyszínek méretét és adottságait. A zongorakísérettel vagy több fős zenekarral színpadra lépő szólisták látványos jelmezekben lépnek a közönség elé.

Házhoz megy az Operett előadás Bojtos Luca, Dénes Viktor, Kiss Diána, Homonnay Zsolt szereplésével
Fotó: Budapesti Operettszínház

Neves színészek és a jövő tehetségei a színpadon

A nézők az egyes állomások során megismerkedhetnek a jövő csillagaival, vagyis a Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, a színház főigazgatója és Homonnay Zsolt vezetésével a Színház- és Filmművészeti Egyetemen működő operett-musical szakos osztály hallgatóival is.

Házhoz megy az Operett előadás Szendy Szilvia, Bordás Barbara, Lukács Anita, Vadász Zsolt, Dénes Viktor szereplésével
Fotó: Budapesti Operettszínház

A Balatonnál több helyszínen is átélhetjük az egyedi operett-élményt

A Balaton környékén április 6-án Noszlopon, április 12-én Zalalövőn, május 11-én Somon, május 24-én Csóton, május 28-án Csurgón és június 15-én Orosztoronyban találkozhatnak a nézők a Budapesti Operettszínház sztárjaival és az ifjú tehetségekkel.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Házhoz megy az Operett előadás Lévai Enikő, Bojtos Luca, Dénes Viktor szereplésével
Fotó: Budapesti Operettszínház

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva