likeBalaton.hu | 2023.08.14. 18:00
Csomagautomaták lesznek két balatoni vasútállomáson
A MÁV-VOLÁN-csoport 40 új csomagautomatát telepít különböző állomásaira, hogy megkönnyítse a csomagok átvételét és feladását azok számára, akik közösségi közlekedéssel utaznak. Ezzel az intézkedéssel a kényelmes és gyors csomagkézbesítési szolgáltatások iránti növekvő igényeket is kívánják kielégíteni.

A közelmúltban a MÁV-VOLÁN-csoport országos pályázatot hirdetett csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére. A pályázat eredményeként GLS Hungary Kft. nyerte el a jogot a 37 forgalmas állomásra történő telepítésre. Az új csomagautomaták révén az utazók, akik munkaidőben nem tudnak otthon lenni a csomagszállítás idején, munkába menet vagy hazafelé könnyedén feladhatják vagy átvehetik csomagjaikat.

Már nyolc vasútállomáson (Hajdúszoboszló, Kisvárda, Püspökladány, Pécs, Siófok, Keszthely, Sárvár, Szeged), valamint a programban szereplő öt HÉV-állomáson és megállóhelyen (Gödöllő, Palotakert; Mátyásföld, Imre utca; Ráckeve, Tököl, Szentendre) használhatók az eszközök. A telepítési munkálatok jelenleg is zajlanak, hamarosan a fennmaradó 24 helyszínen is kihelyezik az automatákat: Dunaújváros, Gödöllő, Harkány, Monor, Pécs és Tata Volánbusz-állomásokra, valamint Keleti pályaudvar, Déli pályaudvar, Cegléd, Érd alsó, Pilis, Székesfehérvár, Üllő, Hatvan, Martonvásár, Mosonmagyaróvár, Szolnok, Tatabánya, Vecsés, Füzesabony, Sárospatak, Szerencs, Kaposvár és Pápa vasútállomásokra és megállóhelyekre.

Összességében 26 vasútállomás, 6 Volánbusz-állomás és 5 HÉV-állomás lesz részese ennek a korszerűsítésnek, ami hatalmas előrelépés a modern csomagkézbesítési megoldások irányába, különösen a Balaton régióban élők és látogatók számára.

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva