Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.11.30. 16:00
Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában
A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

 

KOS

Bosszantó lehet, hogy olyan munkákkal kell bíbelődnöd, amelyeket már kipipáltál. Szerencsére a Nyilasban járó Mars és december 21-ig Nap is segít, hogy hiper sebességgel végezzél. Szokatlan, hogy december 23-án Merkúr visszalép a Nyilasba, ami rád ellentmondásos hatással lesz. Egyrészt nosztalgiázás lehet úrrá rajtad. Másrészt kimondhatsz olyasmit, ami eddig nyomasztott. A szilvesztered nem olyan lesz, mint amire vágysz, de ne panaszkodj a folytatás miatt!

 

BIKA

Bolygód, a Vénusz december 29-ig hullámvasútra tesz téged és a kapcsolatodat érzelmileg. Iszonyatos mélységeket és elképesztő magasságokat élhettek meg. A szenvedély felforrósítja a levegőt körültettek. Ha nincs párod, akkor egy vonzó emberrel találkozhatsz. Kérdés, hogy egy hullámhosszon lesztek-e. Egész decemberben áll a zászló: továbbtanulás, képzés lehetőségét kell megfontolnod. Az óévet a direktbe forduló Jupiter szerint tervekkel telve búcsúztatod.

 

IKREK

Decemberben az egészségedre kell a leginkább vigyáznod kellemetlen bolygószembenállások szerint. Kellemetlen lenne, ha pont az ünnepekre robbannál le. Egész hónapban több fura emberrel kell megtalálnod a hangot. Ők nem mindig beszélnek, reagálnak számodra érthető módon. Ítélkezés és cikizés helyett keresd a közös nevezőt! Te ebben nagyon jó vagy. Az év vége szerelmes hangulatban telik. Vagy azért, mert van, vagy azért, mert betoppan a szerelem.

 

RÁK

A decembered kifejezetten eredményesnek ígérkezik. Több bolygó is segít, hogy haladj a munkáddal, közben maradjon kapacitásod az ünnepi készülődésre. Hiába kezded el időben a beszerzést és a sütés-főzést, így is kimerülsz, mire a végére érsz. 27-én egy telihold gyengélkedést jelez. Jó lenne, ha a két ünnep között tudnál pihenni. Az óévet csak így tudod fitten búcsúztatni. Kedved szerint bulizz otthon, vagy társaságban! Ne akarj megfelelni senkinek!

 

OROSZLÁN

Annyi energiád lesz decemberben, ami egy egész városnak elég lenne. Szóval ne nyafogj, ha sok dolgod van! Mindent (is) el tudsz intézni időre. Irigyeid száma nőhet, mert a Nyilasban jár a Mars és december 21-ig Nap is, ill. 23-tól a Merkúr és 29-től a Vénusz is. Az összes bolygó optimizmust, vállalkozó kedvet és kreativitást hoz neked. Miközben a gyermeki jóhiszeműséget is erősíti miszerint legyőzhetetlen vagy. Tényleg így van…

 

SZŰZ

Ne lepődj meg, ha az otthonod átjáró házzá alakul át. Lehet, hogy nem csak az ünnepekre állít be valaki, akire nem számítottál. Bármikor váratlan vendég érkezése zavarhat meg. Ez kibillenthet téged lelki és fizikai szinten is. Felborulhat például az emésztésed. Szerencsére 22-én a Nap jegyváltása rendet „ígér”. Az év utolsó napján Jupiter, a Nagy szerencse bolygója befejezi több hónapos hátrálását, és elindul előre. És te optimistán lépsz be az újévbe.

 

MÉRLEG

Nem indul túl fényesen a december. Családon belüli nézeteltérés viselhet meg. Ez rendszeresen előfordul az ünnepek előtt. Itt lenne az ideje, hogy ne rajtuk, hanem önmagad reakcióin változtass. Bolygód, a Vénusz 29-ig a bátor, szenvedélyes Skorpióban jár, ami segít határozottabban kiállni önmagadért. Ne csodálkozz, ha leesik az álluk! Szilveszterkor bármit tervezel, az utolsó pillanatban is meggondolhatod magad. Jogodban áll változtatni.

 

SKORPIÓ

December 10-én és 21-én olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek szerint olyan kritikát kapsz, ami fájni fog. Megsértődhetsz, és megszakíthatod a kapcsolatot az illetővel. De kérdés, hogy ez a megoldás-e. Lehet, hogy az illető tudná segíteni a karriered alakulását. Ettől még nem kell tűrnöd a kellemetlenkedést, de gondolj a jövődre! A karácsonyod rapszodikus, a szilvesztered őrült bulizós lesz. Tőled is függ…

 

NYILAS

Irigylésre méltó leszel, mert a Nyilasban jár a Mars és december 21-ig Nap is, ill. 23-tól a Merkúr és 29-től a Vénusz is. Mindez inspirálóan hat rád. De vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Valaki egyre közelebb kerül a szívedhez. Őt elijesztheted, ha túl hevessé válsz. A szerelem téged mindig fellelkesít. És tényleg képes vagy lehozni a csillagokat. Az év utolsó napján bolygód, a Jupiter szeptember 4 óta tartó hátrálását befejezi, ami neked jó hír.

 

BAK

Azzal indul a december, hogy 1-én Merkúr belép a Bakba, és neked megjön a hangod. De 13-án hátrálni kezd, és 23-án kilép a Bakból. Szóval ne várj, ha ki kell mondanod valamit, tedd meg! December 22-én a téli napfordulóval indul a Bak hava. Vagyis jön a születésnapod. Nem csak emiatt lesz az idei karácsonyod és szilvesztered szép. A 27-i teliholdat leszámítva békés napokra készülhetsz. A szilvesztered tuti, hogy nem úgy alakul, ahogy tervezted. Ne bánd!

 

VÍZÖNTŐ

Számíts arra, hogy december 10-én és 21-én is lesznek kellemetlen bolygószembenállások az égen, amelyek munkahelyi kellemetlenséget jeleznek! Ha nem akarod elveszíteni a munkádat, akkor most ne szállj szembe a főnököddel! De ha a végkielégítésre hajtasz, akkor hajrá. Karácsonykor elemedben leszel. Sokat fogsz nevetni, ami jót tesz neked. A szilvesztered ennél feszültebbnek ígérkezik. Ki kellene engedned az irányítást, és jobb lesz.

 

HALAK

A december minden évben a felfokozott elvárások miatt felfokozott érzelmeket hoz neked. Szeretnél mindent tökéletesen megcsinálni. De ez sosem sikerül, mert a tökéletesség nem emberi minőség. Idén a bolygók azt javasolják, hogy kérj segítséget, ill. oszd ki a feladatokat! December 29-ig Vénusz támogat ebben. Vagyis karácsonyra nem egyedül kell mindent előteremtened. Az év utolsó napján Jupiter elindul előre, és te lelkesen léphetsz be 2024-be.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva