Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.10.29. 18:00
Heti horoszkóp 2023. október 30-november 5.: Nagyszerűen indul, és kevésbé jól végződik a hét
Az október csodálatosan búcsúzik, míg a november érzelmekkel telve indul. Ám a hétvége sajnos újra nem úgy alakulhat, ahogyan szeretnénk. Nehéz fényszögek nehézségeket jeleznek. Türelemmel, megértéssel, empátiával ezúttal is kikerülhetitek a konfliktushelyzeteket.

Kos heti horoszkóp

Amilyen kiegyensúlyozottan búcsúzik az október, olyan zaklatottan indul a november. Amíg hétfőn és kedden harmonikus fényszögek lesznek az égen, addig péntektől vasárnapig diszharmonikus fényszögek borzolják az idegeidet. Fejfájás gyötörhet főleg a pénz miatt. Ha jót akarsz magadnak, írd össze, hogy miket kell kifizetned! Ettől hamar rend lesz a fejedben (is).

Bika heti horoszkóp

Október utolsó két napja kifejezetten kedvező lesz a számodra. Nyugalom és bizakodás száll meg. Ne felejtsd ezt az érzést, mert szükséged lesz rá péntektől vasárnapig, amikor egy kellemetlen bolygóháromszög áll össze az égen: Bika Jupiter – Oroszlán Hold – Skorpió Nap, Merkúr, Mars. A közérzeted és az emberekbe vetett hited rendülhet meg. Semmiképp adj teret a kétségbeesésnek!

Ikrek heti horoszkóp

A hét kimondottan békésen indul. Te már érzed, hogy ez a vihar előtti csend. Míg a Mindenszentek és a halottak napja nyugodtan zajlik, a továbbiakról már nem mondható el ugyanez. Péntektől egy ronda bolygóháromszög összezördülést generál. Te két tűz közé szorulhatsz, mivel téged ez nem érint közvetlenül. Közvetíthetsz a vitás felek között, ha van türelmed. De ha elítéled az egészet, akkor inkább maradj ki!

Rák heti horoszkóp

Ez a hét forduló pont lesz az életedben. Most kiderül számodra, vajon a pohár félig üres, avagy félig tele van. Lesz okod az aggodalomra, mert lesznek diszharmonikus fényszögek az égen. De ezzel párhuzamosan öt ragyogó fényszög segít neked, hogy meglásd a fényt az alagút végén. Szóval tőled függ, hogy a problémákra vagy a megoldásra fókuszálsz…

Oroszlán heti horoszkóp

Békésen búcsúzik az október, amely méltó lesz majd a szerdai emlékezéshez is. Ne csinálj felhajtást! Csendben gyújts gyertyát, és hálával gondolj azokra, akik már nincsenek itt! Kedved szerint csatlakozhatsz a különféle halloween-i bulikhoz, de ne erőltess semmit! Péntektől óriási feszültség nehezítheti a dolgodat, s mivel az Oroszlán Hold is érintett, vigyázz az egészségedre!

Szűz heti horoszkóp

A mondás szerint „Rend a lelke mindennek”. S ez megadatik hétfőn és kedden, amely megnyugtató rád nézve. Szerdától, november 1-től már érezni fogod azt a feszültséget, amit egy pénteki Vénusz-Neptunusz szembenállás okoz. Vigyázz, mert olyan emberekkel kerülhetsz összetűzésbe, akik fontosak a számodra! Hétvégén a közlekedésben legyél óvatos! Ügyelj magadra és másokra is!

Mérleg heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz pénteken szembekerül a Neptunusszal. Ez még a hét elején gyenge, de fokozatosan erősödik, és téged frusztrál. Neptunusz maga a köd, ezért nehéz lesz megfogalmaznod, hogy kivel vagy mivel van problémád. Ne ijedj meg! Keress olyan embereket, akikkel megoszthatod a gondolataidat, a bizonytalanságodat! Meglátod, a ventilálás sokat segít…

Skorpió heti horoszkóp

Félelmetes erejű bolygóháromszög áll össze az égen ezen a hétvégén: Bika Jupiter – Oroszlán Hold – Skorpió Nap, Merkúr és Mars. Ettől tarthatnál, ha nem tudnád, hogy szerdától öt szuper fényszög tompítja a feszültséget. Ritkaság, hogy ilyen sok kedvező konstelláció segít neked, éppen ezért az önmarcangolást és az aggódást jobb, ha szélnek ereszted.

Nyilas heti horoszkóp

Keresed magadban a bizonytalanság okát, de nem találod. Hol a munkád, hol családod miatt aggódsz. Nem ismersz magadra, pedig nincs veled baj. Egy pénteki Vénusz-Neptunusz szembenállást érzel, amelynek pontosan az a szerepe, hogy ne válj elbizakodottá, hanem folyamatosan dolgozz. Hétvégén őrült feszültségek lesznek az égen, és itt a földön is. Jobb lenne, ha kimaradnál a marakodásból.

Bak heti horoszkóp

Hétfőn és kedden a megnyugtató konstellációknak köszönhetően szépen búcsúzik az október. Ezzel összhangban a halottak napja is békésnek ígérkezik. Majd jön a fekete leves: sértődés, irigység és rivalizálás borzaszt el. Nem érted, hogy a környezeted miért süllyed ilyen mélyre. Nem a te dolgod az ítélkezés. Neked arra kell ügyelned, hogy te tisztességes maradj.

Vízöntő heti horoszkóp

A szerdai munkaszüneti nap félbe vágja a hetet, ami kicsit megakaszthat a munkában. Egyébként is sok a feladatod, ami nehezebb, ha egy-egy folyamat nem mehet végig. De ne idegeskedj! Inkább élvezd a plusz szabadságot! És ha van kedved, csatlakozz egy vidám, bohókás halloween-i felvonuláshoz! A hétvégi feszültségek kezelhetőek, ha nem veszed személyesre a dolgot…

Halak heti horoszkóp

Tudd, hogy a bolygók vigyáznak rád! Ezen a héten öt szuper fényszög lesz az égen, amelyek, akár a biztonsági öv, megóvnak téged. Szóval bármi konfliktus adódik, megúszod. Maradj kedves és tapintatos, akkor is, ha a másik bunkón viselkedik. Ez pénteken lesz a legnagyobb kihívás, amikor a Vénusz-Neptunusz szembenállás sokkol. Hétvégén ezt is ki kell pihenned…

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva