likeBalaton.hu | 2020.10.14. 08:00
Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele
Lezárult a szavazás Best of AZ ÉV HOTELE versenyben, melyet a Balaton régiójában hirdettek meg. A közönségszavazás egészen szoros eredményt hozott, amelyben fej-fej mellett küzdött egy siófoki, egy balatonfüredi és egy zamárdi szálloda.

A 2010-es évek legjobb balatoni szállodája a siófoki CE Plaza Hotel**** lett, amely a szavazók 27 százalékának nyerte el a tetszését.

A második helyet megszerző balatonfüredi Hotel Füred Spa & Conference mindössze 2 százalékkal maradt le a régió legjobbja címről, a szavazatok 25 százalékát megszerezve. A régió bronzérmese a Zamárdiban található Hotel Wellamarin lett, amelyre a nézők 18 százaléka voksolt – írta azevhotele.blog.hu.

A négycsillagos CE Plaza Hotel csendes környezetben található Siófokon
Fotó: Krausz Andrea

 

A verseny folytatódik

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyében több hónapon át heti rendszerességgel szavazhatnak a nézők kedvenc szállodájukra az eddigi évadok legjobbjai közül. Az idei versenyben kizárólag a 2010-es években lezajlott voksolások legjobbjai indulhattak.
A Balaton után további 6 magyarországi régióban zajlik a küzdelem, majd az első és második helyezettek szállnak versenybe a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció közös Best of AZ ÉV HOTELE díjáért.

Nyitókép: Facebook/CE Pláza Hotel

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva