likeBalaton.hu | 2021.07.11. 15:31
Egyre élénkebb a forgalom az M7-en, torlódásra kell számítani - Frissítve!
A Budapest felé vezető oldalon megnövekedett menetidővel kell számolni.

16:43

Baleset történt az M7 autópálya Budapest irányába vezető oldalon a 158. kilométerszerelvénynél. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen forgalomkorlátozás egyelőre nincs.

16:05

Élénk a forgalom az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a Balatontól, Siófok és Székesfehérvár térsége között szakaszos torlódásra kell számítani, 45-50 perc a plusz menetidő.

Balatonvilágos és Polgárdi térsége között szintén torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítani!

Két személyautó karambolozott a 7-es főúton, Siófok után, a 103-as km-nél, az M7-es autópálya csomópontja közelében. A főúton már félpályán megindult a forgalom, de a torlódás még jelentős. Ez lassítja az autópályára hajtást is. Az M7 autópálya főváros irányába vezető oldalán a 101-es kilométerszerelvénynél szintén torlódásra kell számítani.

Az ország északi felén több helyen is a záporok és zivatarok nyomán hirtelen lezúduló nagyobb csapadékmennyiség okoz fennakadást, főleg az M1-es, M3-as és M7-es autópálya vonalán. A hosszabb-rövidebb szakaszokon hirtelen csökken le a látótávolság, és lesz nedves, vizes a burkolat, ami fokozott körültekintést követel az autósoktól.

Nyitókép: Illusztráció – MTI/Mihádák Zoltán

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva