likeBalaton.hu | 2021.11.11. 16:00
Eszem-iszom, dínomdánom! Téged is vár a Libadalom Siófokon
November 12-14. között a Márton-napi népszokások és a liba kerül a középpontba a Libadalom hétvégéjén. A libás finomságok mellett gyermekprogramok és ingyenes koncertek színesítik az ősz borongós napjait Siófokon.

A rendezvény 2018-ban debütált, most pedig újra élettel telik meg a Víztorony környéke, ahol a vendéglátók a legkülönbözőbb módon kínálják a Márton-napi ételeket. Tradicionális libasültet, libás meleg fogásokat, vagy például libaszalámit is kóstolhatunk. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, így a Fő téren felállított színpadon számos gyermekelőadás, zenés program vagy éppen népi játékok szórakoztatják a kicsiket.

Pénteken Liba Márton varázslatos szakácskönyve elevenedik meg a színpadon, majd Siófok egyik legjobb zenekarával, a Popdealersszel utcabálozhatunk a Víztorony szomszédságában. Szombaton Lúdas Matyi történetét tekinthetjük meg egy zenés mesejátékon, majd a 90-es és 2000-es évek slágereivel hangolódhatunk az esti V-Tech koncertre.

Az Illatok és a látvány is csábító
Fotó: Krausz Andrea

Vasárnap is gondoltak a kisebbekre, hiszen a gyermekszínház Galibás Galiba című mesejátéka elevenedik meg Várfi Sándor és Jónás Andi előadásában. Ezt követően Zoltán Erika tér vissza Siófokra. A rendezvényt a szintén helyi The FreakEnd zenekar fergeteges koncertje zárja.

További részleteket itt lehet olvasni!

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva