sonline.hu | 2022.09.08. 11:23
Eszméletlenre verték a siófoki sétányon – videó
Még az eszméletlenre vert vitapartnerét is tovább rugdalta a részeg férfi.

A Siófoki Járásbíróság garázdaságért hat hónap fogházbüntetésre ítélt egy Tolna megyei férfit aki aki Siófok belvárosában garázdálkodott. A szabadságvesztés végrehajtását egy év hat hónapra felfüggesztették.

Forrás: Ügyészség

 

A harmincas éveiben járó férfi 2022 júliusában, a hajnali órákban egy siófoki étteremben tartózkodott, amikor szóváltásban került az ott italozó egyik vendéggel. A veszekedést nem hagyta annyiban, hanem a sértettet maga előtt tolva a sétányra vezette, ahol kétszer ülepen rúgta, majd arcon ütötte, ekkor az ittas férfi a földre esett.

A verekedő előbb elment a sértett közeléből, de aztán meggondolta magát és a nehézkesen felkelő férfi bántalmazását tovább folytatta, és nagy erővel ismét megütötte. Ettől az ütéstől az ittas férfi újra a földre esett és elvesztette eszméletét. A tettes még egyszer belerúgott az eszméletlen férfiba, majd sorsára hagyta, a sértettet szemtanúk térítették magához. Az elkövetőt a rendőrjárőrök rövid időn belül előállították a siófoki rendőrkapitányságra, majd a Siófoki Járási Ügyészség emelt vádat ellene.

 

Siófokra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: Ügyészség

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva