Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.02.01. 10:00
Februári horoszkóp 2024: mindenkinek jeleznek jót a bolygók
Ritka az, amikor kivétel nélkül minden jegynek jeleznek a bolygók pozitív fordulatokat, lehetőségeket. A különbség februárban csupán annyi, hogy lesz, akinek a hónap első, másoknak pedig a második felében futnak be a kiváló alkalmak. A lényeg, hogy mindenképpen élj vele!

 

KOS

Kedvedre való lesz a február, mert azt fogod tapasztalni, hogy egyre több a barátod és a jóakaród. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy te is jóindulatúan fordulj a többiek felé. A derű és a humor sokat emel a hangulatodon, különösen 13-tól, amikor bolygód, a Mars belép a Vízöntőbe. Ezzel párhuzamosan egy szövetségesednek köszönhetően anyagi gyarapodásra is esély látszik. Ne gyanakodj! Fogadd el a pénzt, és valósítsd meg vele egy álmodat!

 

BIKA

Az év második hónapja már nem lesz a kedvenced. Semmiképp se mutasd ki, ha a főnököd döntéseivel nem értesz egyet, máskülönben hátrányos helyzetbe kerülsz. Pedig februárban előreléphetnél a ranglétrán. Több kedvezőtlen nap is lesz, így február 8., 10., 17., 25 és 27. Ne idegeskedj, mert öngólt rúgsz magadnak! Egyrészt a stressztől képtelen vagy jól teljesíteni, másrészt lebetegedhetsz. Utóbbi az elhúzódó felépülés miatt hosszabb időre kivonhat a munkából.

 

IKREK

Jó dolgod lesz februárban, mert szinte minden lelkesít. A Nap mellé bolygód, a Merkúr, majd a Mars és a Vénusz is belép a Vízöntőbe, ami inspiráló hatással van rád. Sok ötlet és lehetőség adódik ebben a hónapban. Élj ezekkel! A legjobb napjaid februárba: 5., 9., 14., 17. és 22. A munkahelyeden nem fog tetszeni minden újítás, változás 19-e után. Olyan bolygó együttállások lesznek, amelyek szerint nincs apelláta, muszáj elfogadnod az új helyzetet.

 

RÁK

Szinte egész februárban, de 18-ig biztosan meg kell fontolnod minden kiadást. Mínuszba kerülsz, ha a szezonvégi akcióknak és leértékeléseknek nem tudsz ellenállni. Kritikus napok: február 8., 10., 17., 25. és 27. Tuti, hogy meg fogod bánni, ha túl sokat vásárolsz. 19-től sokkal jobb passzban leszel, 28-dika pedig egészen különleges nap lesz: egyetlen nap alatt ugyanis három bolygóegyüttállás lesz az égen. Ezek izgalmas újításokra és sorsszerű változásokra sarkallnak téged…

 

OROSZLÁN

Februárban többször elhatalmasodhat rajtad az irigység. Úgy érzed, másoknak sokkal könnyebb, mint neked. Tudnod kell, ez nem segít, csak lehúz téged. Amíg a Vízöntőben jár a Nap, nincs jó hatással rád a szürke idő, hiszen te „napelemmel” működsz: minél többet süt a Nap, annál jobban érzed magad. Nem leszel topon 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én sem. A szokottnál is több konfliktust jeleznek a bolygók. Ettől függetlenül a szerelmi életed hihetetlen módon pezseghet…

 

SZŰZ

Szökő év van, s ezért a február 29 napos. Több időd lesz. Kérdés, mire fordítod? Amennyiben nem vagy vezető pozícióban, muszáj elfogadnod és megcsinálnod a rád bízott feladatokat. Kérdezhetsz, de semmiképp se vitatkozz 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én! 18-tól beköltözhet a szerelem a szívedbe: valaki nagy hatással lesz rád. Különösen intenzív érzések törnek rád 28-án, amikor egyetlen nap alatt három bolygóegyüttállás lesz az égen…

 

MÉRLEG

Messze még a tavasz, te mégis derűs napokra számíthatsz. Optimistán és bizakodóan látod a lehetőségeidet, s közben számtalan ötlet pattan ki a fejedből. Mindenképpen rögzítsd ezeket 5-én, 9-én, 14-én, 17-én, és 22-én. De nem menjen el a kedved, ha a megvalósulás még olyan távoli, mint a tavasz 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én! Vigyázz az egészségedre 19-től! Főleg esős, havas, nyirkos időben ügyelj rá, hogy ne ázzon át a cipőd!

 

SKORPIÓ

Több kihívást tartogat a február számodra. Sok türelemre lesz szükséged, és tudnod kell, mikor bölcsebb hallgatni. Legrázósabb napok: 8., 10., 17., 25. és 27. A családod mellett nem lesz egyszerű a munkádra koncentrálnod. Február 19-től sokkal jobban leszel. 28-a pedig rendkívüli nap lesz, mert egyetlen nap alatt három bolygóegyüttállás lesz az égen (Nap, Merkúr és Szaturnusz a Halakban). Ezek rendkívül inspirálóan hatnak a kreativitásodra és a vállalkozó kedvedre.

 

NYILAS

Az év második hónapja bőségesen hoz esélyt a tanulás és/vagy utazás terén. Kedved szerint válogathatsz 5-én, 9-én, 14-én, 17-én, és 22-én. De ne dönts 8-án, 10-én, 17-én, 25-én és 27-én! Az otthonoddal érdemes törődnöd 19-től. A 24-i telihold után selejtezés, rendrakás, nagytakarítás, pár bútor áthelyezése, függönycsere felfrissíti a családi fészkedet. Ez az olcsó megoldás felér egy komplett lakásfelújítással.

 

BAK

Februárban a bolygók a Napot követve egymás után lépnek a Vízöntő jelébe: 5-én a Merkúr, 13-án a Mars, majd 16-án a Vénusz. Arra figyelmeztetnek, készíts új költségvetést, hogy lásd, mennyi pénzből kell kijönnöd. A hónap végéhez közeledve, 19-től mehetnéked lesz. Utazni szeretnél. Ha megoldható, menj, ha még nem, legalább kezdd el megtervezni! És közben ne sajnáld magad! Tudd, hogy február 28-án három bolygó együttállása miatt bőséges lehetőségek jönnek!

 

VÍZÖNTŐ

Február a te hónapod. A bolygók a Napot követve egymás után lépnek a Vízöntőbe: Merkúr 5-én, Mars 13-án, Vénusz 16-án. Ez jó hír lenne, ám a fokozottan feszült napokra is fel kell készülnöd: 8., 10., 17., 25. és 27. Ezeken a napokon vita pattanhat ki, jobb lenne, elnézőnek maradnod mindenkivel. Különösen a családoddal. Olyan érzésed lesz, mintha szándékosan akadályoznák a karriered építését. Február 19-től enyhül a nyomás, így happy endre számíthatsz…

 

HALAK

Nem tudsz lelkesedni februárban. Maradj a rutin feladatoknál!, nem most kell nagyot alkotnod. Szerencsére egy-egy váratlan ötlet felvillanyozhat. Például farsangi bál, az otthonod feldíszítése Valentin-napra. Ezek az alkalmak jó hatással lesznek rád. Február 19-én a Nap belép a Halakba, és innentől magadra találsz. Majd 23-án a Merkúr is a jegyedbe lép, innentől a nyelved is megered. 24-én, telihold napján kerüld a vitát! 28-án legyél nyitott, mert fontos infókat kapsz!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva