borsonline.hu | 2021.10.05. 13:00
Fél milliárdért eladó Varga Imre szobrászművész aranyparti háza
Egy darabka kultúrtörténetet és egy jó darabka balatoni ingatlant kínálnak eladásra. A kultikus aranyparti villa és a karnyújtásnyira lévő tó jelene és lehetséges jövője képekben, részletekben, most!

“A francia festőóriás Claude Monet “A művész háza” festményének címét idézve: eladóvá vált Varga Imre világhírű szobrászművész háza Siófok Aranypartján a Balatontól 20 m-re, ahol a mester alkotó tevékenységének egy részét végezte. Az aranyparti ház hangulata, kisugárzása magán viseli az egykori balatoni nyaralók világát, ahol egy kicsit a múltba csöppenve érezhetjük magunkat, kilépvén a mai modern rohanó világból.

A “Varga-villára” keres 7934 számon exkluzív vevőt a LIDO HOME ingatlan iroda. A rendkívül hangulatos, földszinten négy, emeleten hat fürdőszobás apartmannal, összesen 18 szobával, 10 fürdőszobával rendelkező aranyparti ingatlan Siófok Aranypartjának elején, 1129 m2-es kertben, 30 méterre a Balaton vízétől található.

Teraszairól kávézgatás közben is kiváló panoráma nyílik a vízre és az előtte lévő szabad strandra, sétányra. Az ingatlannak elsősorban olyan tulajdonost keresünk, aki szeretné megőrizni a villa hangulatát, “történelmét”, s az eredeti állapot megújításában, nem pedig “eldózerolásában” gondolkodik.

Az aranyparti épület statikailag jó állapotban van, korszerűsítéssel magas színvonalú szálláslehetőséggé alakítható, vagy népesebb családnak kiváló családi nyaraló maradhat. […]”

További részletek és fotók az aranyparti házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Forrás: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva