astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.08.13. 18:00
Heti horoszkóp 2023. augusztus 14-20.: Megújulás, újdonságok, relax
Az ünnepi hét mindenképpen jó, ha a teljes kikapcsolódás jegyében telik. Aki teheti, éljen a lehetőséggel, vegye ki a szabadságát és pihenjen, töltődjön fel. A bolygók is ezt javasolják. Közben pedig új terveket is készíthetünk….

Kos heti horoszkóp

Hétfőre virradóan valóságos álom hatása alatt ébredsz. Annyira hihető lesz, hogy meglepődsz, ez tényleg csak álom volt. Eltelik egy kis idő, amíg magadhoz térsz. Déltől egyre erősebben érzed a közelgő újhold inspiráló erejét. A szerdai újhold újításra ösztönöz. A hét második felében igényed lesz rá, hogy lásd a következő hetek feladatait. Ülj le, írd össze! Ettől megnyugszol.

Bika heti horoszkóp

A Bikában járó Jupiter és Uránusz kellemetlen fényszöget alkot több bolygóval, ami kellemetlen szóváltást hozhat magával. Nem biztos, hogy megúszod vita nélkül, de törekedj rá, hogy minél gyorsabban helyre álljon a béke! Ezzel párhuzamosan a kreativitásodnak köszönhetően remek ötlet pattan ki a fejedből. Ne húzd az időt, lépj a cselekvés mezsgyéjére! Hétvégén már örülhetsz…

Ikrek heti horoszkóp

Bajban leszel egész héten, mert nem tudod eldönteni, hogy mondjad vagy ne mondjad. Pedig folyamatosan érzed, hogy valakivel meg kell beszélned, ami frusztrál, elbizonytalanít vagy éppen foglalkoztat téged. Szerda, péntek és szombat látszik alkalmasnak, hogy megoszd a gondolataidat. Tudj róla, a Mérleg Hold segít, neked. Szombat délutántól fellélegezhetsz és megkönnyebbülsz!

Rák heti horoszkóp

Hétfőn hajnalban egy Hold-Neptunusz fényszög szerint fontos lenne megjegyezned az álmodat, mert jósló erővel bír. Nyomasztó képekre emlékszel, amelyek deprimálóak lehetnek egész délelőtt. De ne aggódj! A szerdai újhold új pénzforrást nyithat meg számodra. Kérdés, van-e kapacitásod? Ne siesd el a választ! A hét második felében a Szűz Hold segít, hogy józanul átgondold, mire vállalkoznál…

Oroszlán heti horoszkóp

Számodra az év legfontosabb újholdja lesz szerdán: az Oroszlánban együttáll a Nap és a Hold, amely újra gondolásra és új célok kitűzésére alkalmas. Állj meg egy pillanatra, és nyiss az újdonságra! Ahhoz, hogy élni tudj a lehetőségekkel nemcsak nyitottságra lesz szükséged, de rugalmasságra is. A hét ennek a felismerésének a jegyében telik. Ez még hétvégén is tart…

Szűz heti horoszkóp

A hét első felében könnyen leszólsz másokat. Úgy érzed, te ügyesebben, okosabban oldanád meg, amivel ők küzdenek. Vigyázz, mert fordul a kocka! Csütörtöktől olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek neked hoznak fejtörést. Most szó szerint is megfájdulhat a fejed. Ne az időjárást okold, hanem legyél kicsit alázatosabb, és hajts fejet a bölcsebbek és türelmesebbek előtt!

Mérleg heti horoszkóp

Kicsit el leszel veszve ezen a héten. Mindenbe belekapkodsz, majd jön egy új feladat, és azzal is el kezdesz foglalkozni. Figyelj, mert könnyen káosz lehet ebből. Képtelen vagy prioritást állítani. Persze ilyenkor a környezet sem segít. Sőt. Mielőtt pánikba esnél, ülj le egy csendes helyre egy finom kávéval, teával, és írd össze a teendőket! Szombattól fogod érzékelni ennek az eredményét.

Skorpió heti horoszkóp

Igencsak próbára tesznek a bolygók ezen a héten. Szerdán nem az újholdnak örülsz, hanem annak, ha nem keveredsz véres konfliktusba senkivel. Ez most nem játék! Nagy a tét, mert olyan embert érint, aki fontos számodra. Csak a hétvége felé enyhül a feszültség. Péntektől a barátaid vagy a kollégáid hívnak közös programra. Ne sokat töprengj! Tarts velük! Nem fogod megbánni.

Nyilas heti horoszkóp

A szerdai újhold lelkesítő erejét már hétfőn déltől érzékeled. Eddig sem voltál kifogyva ötletekből, de most az újhold hoz még párat. Vigyázz, mert ennyihez már nem lesz kapacitásod! Érdemes lenne leírnod mindet, mert biztosan lesz, ami csak később válik kivitelezhetővé. A hétvége az augusztus 20-i ünnep jegyében telik. Emlékezz, ünnepelj a saját értékrended és kedved szerint!

Bak heti horoszkóp

Szerdán, pénteken és szombaton olyan fényszögekkel kapcsolódnak a föld jegyekben járó bolygók, amelyek megnyugtatnak téged. Visszaigazolják az elvet, amit képviselsz: semmi szükség kapkodásra, mert nincs miről lemaradni. Ám most se hidd, hogy mindenki érti ezt vagy megért téged! A hétvége tökéles a kikapcsolódásra, meg arra, hogy kicsit a fiókba tedd a gondokat…

Vízöntő heti horoszkóp

Hetek óta teszteli az élet a rugalmasságodat. Ezen a héten sincs ez másképp. Pont ezért ne csodálkozz, ha valami nem a terveid szerint alakul! Nem meglepő, mert most kiderül, hogy van-e a farzsebedben B-, C-, sőt D-terv. Mindeközben a szerdai újhold olyan embert hoz eléd, aki példát mutathat ebben. Nem biztos, hogy jó példát… A humorérzékeddel érteni fogod a helyzet szürrealitását…

Halak heti horoszkóp

Amilyen kiszámíthatóan indul a heted, olyan felfordulás látszik csütörtöktől. A kiszámíthatóság azt jelenti, hogy előre tudod, ki miért kapja fel a vizet. Emberismeretből csillagos ötöst kapsz. Csütörtöktől a párod, vagy egy szívedhez közelálló ember érzékenysége döbbent meg. Nem akartad megbántani őt, de most mégis sikerül. Gyorsan adj ennek hangot, és ő is megbékél!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva