astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.08.21. 08:00
Heti horoszkóp 2023. augusztus 21-27.: Nagyon sok változást és izgalmat tartogat a hét
Ezen a héten igencsak sok változás lesz az égen. A Nap belép a Szűzbe, majd a Mars lép ki ugyanebből a jegyből. Kemény bolygószembenállások is lesznek, ugyanakkor csodálatosan pozitív és kedvező fényszögekkel is támogatnak bennünket a bolygók. Eseménydúsnak ígérkezik a horoszkóp szerint az utolsó augusztusi hét.

Kos heti horoszkóp

Hamarosan búcsúzik az augusztus. Ez a hét rendkívül mozgalmasnak ígérkezik: a Nap szerdán, bolygód, a Mars vasárnap vált jegyet. Kedden két, vasárnap egy kellemetlen fényszög lesz az égen. Kedden, csütörtökön és szombaton egy, pénteken két szuper fényszög támogat neked, vagyis meglesz az egyensúly a kihívások és a megoldások között. Ez megnyugtató szó szerint és átvitt értelemben is.

Bika heti horoszkóp

Jó hír a számodra, hogy szerdán a Nap belép a nyugodt Szűzbe, pénteken a Mars és a Plútó a legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. Akkor is jó hírek ezek, ha kedden és szerdán igencsak próbára teszik a bolygók a türelmedet. Az égi folyamatok szerint olyan emberekkel lesz dolgod, akik nem akarnak engedni a saját nézeteikből. Hétvégén ezt ki kell pihenned. Válassz sportos programot!

Ikrek heti horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc heted. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek egyre sürgetőbben teszik fel a kérdést, így akarsz-e élni, illetve meddig hagyod, hogy a munkád elvegyen a családtól. Kedden és vasárnap egy-egy bolygószembenállás hatására változtatásra szánod el magad. Fontos, hogy ne hamarkodj el semmit! Hétvégén beszélj a terveidről valakivel!

Rák heti horoszkóp

Majdnem képtelenségnek tűnik ezen a héten, hogy vitamentesen kommunikálj. Folyton olyan helyzetekbe futsz bele, melyek nézeteltéréshez vezetnek. A kedd és a vasárnap látszik a legkritikusabbnak, de a többi napon is fogalmazz óvatosan! És ne ess pánikba, ha félre megy az infó! Lesz időd és lehetőséged korrigálni. Hétvégén élj magánéletet, és keresd jó emberek társaságát!

Oroszlán heti horoszkóp

Szerdán a Nap kilép az Oroszlánból, amelynek hatására eshet az energiaszinted, és elszomoríthat, hogy mindjárt vége a nyárnak. Gyászolás helyett élvezd még, amit az augusztus tartogat! Egy pénteki szuper fényszög szerint itt az ideje új kalkulációt, költségvetést készítened az év hátralevő részére. Erre a hétvége is alkalmas. Szóval nem kell kapkodnod.

Szűz heti horoszkóp

Nem lesz okod a panaszra ezen a héten. Szerdán a Nap belép a Szűzbe, és elindul a te hónapod. Pénteken és szombaton szuper fényszögek a malmodra hajtják a vizet, vagyis minden a vágyaid szerint alakul. Ugyanakkor számítanod kell rá, hogy nem ért mindenki egyet veled. Különösen kedden és vasárnap. Naivitás lenne az ilyen elvárás. Azokkal foglalkozz, akik közel állnak hozzád!

Mérleg heti horoszkóp

Minden bolygó arra figyelmeztet, vigyázz most az egészségedre! Ez nem azt jelenti, hogy félned kéne, inkább csak azt, hogy add meg a testednek és lelkednek, ami jót tesz neki! És ne feledd Jézus szavait: „Nem csak kenyérrel él az ember.”! Az egészséged megőrzéséhez szükséged van olvasásra, jó társaságra, értékes szórakozásra is. Nem csak hétvégén, hétköznap esténként is…

Skorpió heti horoszkóp

Nagy lesz a kísértés, hogy igazságtevőként közbe lépj és segíts a vitázó feleknek. Mégse tedd! Vedd észre, nem igénylik a közreműködésedet! A bolygók szerint okosabb a saját dolgaiddal foglalkozni. Szerencse, hogy a két uralkodó bolygód, Mars a Szűzben és Plútó a Bakban járva, pénteken a legelőnyösebb fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, ami józanságot és visszafogottságot hoz neked…

Nyilas heti horoszkóp

Szerdán a Nap belép a Szűzbe, kedden és vasárnap ronda bolygószembenállás lesz az égen. Ezek arra figyelmeztetnek, hogy kevesebbet kéne dolgoznod, illetve optimalizálnod kéne a munkádat. Nem szólhat minden a szakmádról, te is tudod. Pihenj még amennyit csak lehet! Hajlamos leszel túl feszíteni a húrt, ami visszaüthet, hacsak nem kapcsolsz időben. Nemcsak hétvégén kell/kellene pihenned, töltődnöd…

Bak heti horoszkóp

Őrségváltás lesz az égen: szerdán a Nap belép, vasárnap a Mars kilép a Szűzből. Pénteken szuper fényszöggel kapcsolódik össze a Mars és a Plútó. Ezek az égi események megnyugtatóan hatnak rád. Akkor is, ha látsz magad körül felfordulást. Jönnek olyan hírek, amelyek a leghiggadtabb ember idegeit is felborzolják. Augusztus utolsó hétvégéjén minden adott, hogy jól érezd magadat.

Vízöntő heti horoszkóp

Olyan kiadásaid lehetnek a hét során, amelyeket nem terveztél be és/vagy megfeledkeztél róluk. Nincs katasztrófa, mert pénteken, szombaton és vasárnap is lesznek olyan fényszögek az égen, amelyek segítenek józanul reagálni. Akkor jársz a legjobban, ha nem sieted el a reakciót. Az sem lenne baj, ha valakivel megosztanád a gondjaidat. Ő kívülálló, jobban rálát a dolgaidra.

Halak heti horoszkóp

Őrületesen eseménydús hét vár rád. Emberek jönnek, mennek, kérdeznek, mesélnek. Alig lesz időd egyedül lenni, mert folyton hív vagy ír valaki. Örülsz a népszerűségednek, pedig ez most elég fárasztó. Keress csendes helyet, kapcsold ki a telefonodat egy órára, és hallgass jó zenét, olvass jó könyvet! Ezt nem csak hétvégén teheted meg. Hétköznap esténként is lophatsz magadnak időt…

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva