astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.08.28. 07:00
Heti horoszkóp 2023. augusztus 28-szeptember 3.: Nem ez lesz a kedvenc hetünk
Önmagában az is elszomoríthat, hogy vége a nyárnak, itt a szeptember, vele együtt az iskola. S ha ez önmagában nem lenne elég, még hozzájön négy kellemetlen bolygószembenállás, amelyek feszültséget szimbolizálnak, illetve hat bolygó, melyek retrográd mozgást végeznek. Hogy sokan fognak nosztalgiázni, az egészen biztos. Persze ez egyáltalán nem baj, hiszen gondolatban újra átélhetjük a nyár örömeit, az élményeket.

Kos heti horoszkóp

Négy szembenállás lesz ezen a héten az égen, amelyek konfliktust szimbolizálnak. Te élvezed, ha vitára van lehetőség, de most vigyáznod kell, mert ebből nem mindig jössz ki győztesen. A pénteki Hold-Mars szembenállás látszik a legveszélyesebbnek, mert ez olyan emberrel való kapcsolatodat érinti, aki fontos a számodra. Emellett eltörpül a csütörtöki telihold. Szeptember első hétvégéje élénknek ígérkezik…

Bika heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: egy szabályos bolygóháromszög áll össze az égen a föld jegyben járó bolygókból: Bika Jupiter – Szűz Merkúr – Bak Hold és Plútó. Ez kedvez neked mindenben, amit most kezdesz, és hosszú távra tervezel. Kedden a Bikában járó Uránusz retrográdba fordul, ami régi ötleteket hozhat vissza. Nem kell kapkodnod. A hétvégére tervezz bátran aktív programot.

Ikrek heti horoszkóp

Augusztus utolsó napjai mozgalmasnak ígérkeznek. Semmit nem szabad kész ténynek venned addig, amíg nem történt meg. A hét során lesznek akadályozó és támogató konstellációk is. A csütörtök hajnali teliholdat fogod a leginkább megszenvedni. Lehet, hogy nem fogsz jól aludni. Hétvégén mozdulj ki, hívj barátokat, kollégákat magaddal! Velük ki tudsz kapcsolódni.

Rák heti horoszkóp

Partra vetett halnak érezheted magad egész héten. Tehetetlenül nézed, hogy vége az augusztusnak, és már itt van szeptember. Az idő rohan, ami ellen nem tehetsz semmit. A te dolgod, hogy mindenből kihozd a legjobbat és legtöbbet. Minden nap hoz neked ajándékot, ha észre veszed. Szeptember első hétvégéje frusztrálhat, mert meg kéne lépned valamit, amihez semmi kedved…

Oroszlán heti horoszkóp

Ellentmondásos bolygóállások lesznek a hét során. Az egyik fajta bizakodásra ad okot, míg a másik szerint komolyabban kellene venned a pénzzel kapcsolatos döntéseket. Utóbbinál a csütörtöki telihold a legkritikusabb. Lehetőleg ezen a napon ne vedd elő a pénztárcádat és a bankkártyádat se! Hétvégén visszatér az optimizmusod, és derűsebben látod a jelent és a jövőt is.

Szűz heti horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc heted. A csütörtöki napon nemcsak a telihold okoz fejfájást, hanem egy késő esti Hold-Merkúr szembenállás is. Utóbbi azért érint érzékenyen, mert úgy érzed, nem ért meg senki, sőt összefogott ellened a világ. Csak hétvégére jössz rá, nem veled van a baj, hanem azzal, hogy a többieknek más a fontos. Vagyis nincs rá/rájuk hatásod…

Mérleg heti horoszkóp

A Mérlegben járó Mars hétfőn támogató, pénteken kritizáló fényszöget kap. Ez azt jelenti, hogy te is hol támogatást, hol kritikát kapsz. Ne lepődj meg! Mindig voltak emberek, akik támogattak, és voltak, akik kritizáltak téged. Annyi a különbség a korábbiakhoz képest, hogy most érzékenyebben érint mindez. Hétvégén adj teret a szerelemnek! Nyisd ki a szívedet! Nem fogod megbánni.

Skorpió heti horoszkóp

Van valaki a közeledben, aki jó tanácsokkal lát el téged. Kérdés, meghallod-e őt. Augusztus utolsó napjaiban óriási hibát készülsz elkövetni. Lehet, hogy az illető már sokszor és halkan mondta, mit ne tegyél. Lehet, épp ezért megy el a füled mellett. Lehet, hogy szükséged van olyan keserű tapasztalatra, ami után komolyabban veszed őt is. Lesz, min elgondolkoznod a hétvégén…

Nyilas heti horoszkóp

Bolygód, a Jupiter irányváltásra készül. Ez azt jelenti, hogy ezen a héten egyhelyben ácsorogsz. Legalábbis úgy érzed, semmi sem halad, semminek sincs látható eredménye. Ez igencsak elveheti a kedvedet, és a gödör aljára lökheti a motivációdat. Tudd, hogy helyetted senki sem tudja felhozni onnan! Szerencsére hétvégén kedvezőbb bolygóállások lesznek, amelyek segítenek.

Bak heti horoszkóp

Keddtől már hat retrográd bolygó lesz az égen: Merkúr, Vénusz, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz és Plútó. Ezek mindenkit nosztalgiázásra hajlamosítanak. Téged duplán, mert bolygód, a Szaturnusz, és a Bakban járó Plútó is érintett ebben. A nosztalgiázással semmi baj egészen addig, amíg nem ragadsz a múltban, és nem mulasztod el a jelent. Hétvégén ez testközeli tapasztalat lehet…

Vízöntő heti horoszkóp

Keddtől mindkét bolygód, a Szaturnusz és az Uránusz is hátrálni fog. Ettől sokkal többet gondolsz a múltra, és hol fájó szívvel, hol hálával emlékezel. Ne aggódj! Nincs veled semmi baj. Nem vagy egyedül. Rajtad kívül sokan nosztalgiáznak, mert az égen jelenleg tízből hat bolygó lesz retrográd. Búcsúzik az augusztus. Hétvégén mehetsz nyárzáró buliba, és kitombolhatod magadat.

Halak heti horoszkóp

Négy hetente van telihold, de egész évben a most csütörtöki érint téged a legkellemetlenebbül. Szóval ne csodálkozz, ha bárki bármivel meg tud sérteni! Ráadásul csütörtökön késő este lesz még egy Hold-Merkúr szembenállás is. Szóval nehéz lesz megúszni a konfliktust. Emiatt sem lesz egyszerű meghallanod, hogy pénteken valaki segíteni akar. Hétvégén vedd észre, mennyien vannak veled!

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva