astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.07.02. 13:00
Heti horoszkóp 2023. július 3-9.: A telihold beárnyékolja a hetet
A hétfői telihold beárnyékolhatja a hetet, de csak akkor, ha hagyjátok. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy elkerüljétek a nehézségeket, a feszültséget, az összetűzéseket. S ha ez sikerül, nagyszerű napokra számíthattok az első júliusi héten.

Kos heti horoszkóp

Teliholddal indul július első hete. Ez téged akkor visel meg, ha azt hiszed, hogy a munkád a magánéleted rovására megy, vagy a magánéleted megy a munka rovására. Egyik sem feltétlenül igaz, mert össze tudod egyeztetni a kettőt, ami a hét második felében egyértelmű lesz. Furcsa hétvége elé nézel: vasárnap Kosban jár a fogyó Hold, és nem lesz fényszöge, ami az elengedésre tökéletes.

Bika heti horoszkóp

Ne a teliholddal törődj, mert hétfőn és kedden is lesz szuper fényszög az égen, ami ellensúlyozza a telihold feszültségét. Sajnos szerdán és csütörtökön fafejű, szemellenzős emberekkel lehet dolgod. Hiába akarod meggyőzni őket, nem megy. Jobb, ha nem is erőlködsz. A hétvége alkalmas barátokkal közös programra és/vagy a hobbidnak élni. Mindkettőt iktasd be!

Ikrek heti horoszkóp

A hétfői telihold léket üthet a pénztárcádon. Bölcsen tennéd, ha otthon felejtenéd vagy egyszerűen elő sem vennéd. Nagy a kockázata, hogy olyasmit veszel meg, amit már másnap megbánsz. Szerdától felhőtlen jó kedved lesz. Ne keresd az okát! Tervezgess, mert ilyenkor optimistán látod a jövőt! Ezt még hétvégén is folytathatod. A nyarat mindenképpen gondold át, és írd le!

Rák heti horoszkóp

Most nem téged fenyeget a hétfői telihold, hanem a másik felet. Legyél mindenkivel elnéző! Akkor is, ha nem értesz vele egyet! Keddtől elillan ez a feszültség. A folytatásban a kiadásaidat kell újra gondolnod, mert kellemetlen bolygó szembenállások szerint negatív spirálba kerülhetsz. A hétvégéd már pénteken elkezdődik. Végre kisimulnak az idegeid és az arcod is…

Oroszlán heti horoszkóp

A hétfői telihold feszültsége kutya füle ahhoz képest, amit csütörtökön egy dupla bolygó szembenálláskor tapasztalhatsz. Meggyőződésed, hogy a másik lázongása, lázítása felesleges, de képtelen vagy ezt megértetni vele. Szóval ne tegyél bele több energiát, mint, ami szükséges! Hétvégén pihegni fogsz a fáradtságtól és a hőségtől. Kerüld a tűző napot, keresd az árnyékos helyeket!

Szűz heti horoszkóp

Július első hetében az elsődleges kihívás számodra az egészséged megőrzése. Nem azért, mert lebetegednél, hanem a vitális, fiatalos lendületed megőrzése nem lesz egyszerű. Nem mondhatod, hogy a kánikula hirtelen jött be, hiszen hetek óta meleg van. Inkább az okozhat gondot, hogy keveset iszol. Kezdd el mérni, hogy megvan-e a napi 2,5 liter folyadékod! Hétvégén adj teret a szerelemnek!

Mérleg heti horoszkóp

Sajnálatos módon sértődéssel indulhat a heted. Valószínűleg nem te fogsz megsértődni, hanem az egyik rokonod vagy az egyik munkatársad. Igyekezz gyorsan tompítani a helyzet élét! A telihold hatása másnapra „kipukkad”, kedd estétől jó passzban leszel. Nehezebb ügyeidet időzítsd ide! De ne erőlködj, ha akadályba ütközöl! Hétvégén válassz vizes programot! Menj úszni, csónakázni!

Skorpió heti horoszkóp

Jól tennéd, ha nem szólnál bele mások vitájába hétfőn, telihold napján. Fölöslegesen vonódnál bele konfliktusba, ahol neked biztosa a bokszzsák szerep jutna. Törődj most tényleg csak a magad dolgával! És gyűjtsd az erőt és a türelmet a csütörtöki dupla szembenállásos naphoz, amikor ki kell állnod magadért. Hétvégén mindezt ki kell majd heverned. De ne a tűző napra feküdj ki, keress félárnyékos helyet!

Nyilas heti horoszkóp

A hétfői telihold kedvezőtlen hírt hozhat a bevételeid terén. Hirtelen pánik foghat el, mert számítottál arra a pénzre. Másnapra lehiggadsz, ha a józanság győz, utána hamar megtalálod a megoldást. Persze ez nem szünteti meg a kihívást, csupán tompítja a helyzet súlyosságát. Hétvégén érdekes módon nem lesz fényszög vasárnap, ami szabad kezet ad neked: bármit kihozhatsz belőle.

Bak heti horoszkóp

„Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz” – legyen a mottód hétfőn. A telihold ugyanis garantálja, hogy most nem te győzöl. Amilyen rázósnak látszik a hétfő, olyan békés lesz a kedd. Mintha jutalmat kapnál a hétfői viselkedésedért. Szerdától vigyázz a pénzedre, figyelj a kiadásaidra, máskülönben gyorsan mínusz kerülhetsz. Hétvégén élvezd ki a nyár össze örömét: strandolás, fagyizás, amihez kedvet érzel.

Vízöntő heti horoszkóp

Téged nem a hétfői telihold visel meg, hanem a csütörtöki dupla bolygó szembenállás. Olyan érzésed lesz, mintha összefogott volna ellened a világ, és senki sem értene, szeretne. Megsértődhetsz szinte bármin. Valójában ennek nem a másik oka, csak ezt nehéz felismerni. Lehet, hogy csak hétvégén nyílik ki a szemed. Ha mégsem, akkor majd egyszer. A lényeg, hogy ne hibáztasd a másikat!

Halak heti horoszkóp

Július első hetében nehezen megy a tanulás és a kommunikáció. Ha lehet, halaszd el a nehezebb vizsgáidat, és ne most utazz! Amennyiben nem tudod/nem akarod, akkor minden helyzethez álljál lazán! Csak így úszhatod meg kiborulás nélkül. Péntektől helyre áll a lelki egyensúlyod, és visszatér a derűd. Csodálatos fényszögek lesznek az égen, amelyek megható gesztust sejtetnek…

 

 


Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva