astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.08.07. 08:00
Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-13.: Most ne ragaszkodjunk semmihez
A bolygók javaslata szerint ezen a héten semmihez se ragaszkodjunk. Legyünk a lehető legrugalmasabbak, hiszen a merevséggel, a hajlíthatatlansággal, a görcsös ragaszkodással csak saját magunknak ártanánk. Ezzel a hozzáállással nagyszerű hétre számíthatunk.

Kos heti horoszkóp

Vigyáznod kell a pénzedre, de nem kellene rágörcsölnöd. Hétfőn, kedden és szerdán olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek merevségre hajlamosítanak téged. A hét második felében fenntartással kell kezelned a híreket. Ne vegyél készpénznek semmit! Hétvégén ne csak a nyár miatt válassz vizes programot, hanem azért is, mert a bolygók ilyesminek kedveznek.

Bika heti horoszkóp

Hétfőtől szerdáig három nap alatt négy kellemetlen és három kellemes fényszög lesz az égen a te szempontodból. Vagyis érhetnek kellemetlenségek, amelyeket higgadt módodon tudsz majd kezelni. Ha sikerül megőrizned a híres higgadtságodat, akkor nem lesz gond. Ezek után a barátaid és/vagy a gyerekeid sokba kerülhetnek. A hétvégét akkor alakul szuperen, ha jut időd csobbanni is legalább egyet…

Ikrek heti horoszkóp

A hét első felében minden feszültség lepereg rólad, de csütörtöktől érzékennyé válhatsz. Szinte bárki bármikor szól hozzád, sértésnek veszed. Gyorsan vedd észre, senki sem akar bántani téged! Legokosabb, ha rögtön szólsz, amikor valami nem esik jól, így hamar kiderül a másik szándéka. Hétvégén mindegy, milyen vízben fürdesz, úszol, csak mindenképpen tedd meg!

Rák heti horoszkóp

Valaki megmérgezi a gondolataidat, s innentől kezdve a pénz miatt aggódsz, pedig nincs is akkora baj. Nem újdonság, hogy a környezetedben többen gyártanak és terjesztenek összeesküvés elméletet. A te dolgod annyi, hogy ezeket nem hallod meg. Amennyiben sikerül, megőrizheted a lelki nyugalmadat. Ez a hétvége a tied. Minden a te malmodra hajtja a vizet. Szó szerint és átvitt értelemben is…

Oroszlán heti horoszkóp

Nem fogod megúszni a hét elejét nézeteltérés nélkül. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek feszültté, sőt ingerlékennyé tehetnek téged. Azt hiszed, senki sem ért meg téged, s emiatt egyre magányosabbá válsz. Hagyd abba az önsajnálatot, és azonnal jobban leszel! A hét második felében és a hétvégén utaznod és/vagy kikapcsolódnod kellene…

Szűz heti horoszkóp

Kedden és csütörtökön a Szűzben járó Merkúr szuper fényszöggel kapcsolódik más bolygókhoz, amelynek köszönhetően a közérzeted szuper lesz. Akkor is, ha látod, hogy szinte lehetetlen egyszerre több fronton helytállnod. Meglepően jól viseled ezt az egészet, és nem kezdesz kapkodni, idegeskedni. Jól teszed, mert attól úgy sem lenne jobb. Hétvégén keress vidám társaságot, és töltsd velük az időt!

Mérleg heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz szerdán egy pofonszerű fényszöget kap az Uránusztól, ami váratlanul és kínosan érinthet téged. Nem gondoltad volna, hogy épp egy olyan ember „támad meg”, akiben megbíztál. Ez az egész hetedre kihatással lesz: már szerda előtt és még utána is. Szerencsére hamar kiderül, mi ment félre. Így hétvégén már megint őszinte lesz a mosolyod…

Skorpió heti horoszkóp

Akkor jársz jól, ha nem folysz bele mások csatájába. A hét első felében több konfliktusnak leszel szem- és fültanúja. Nem szabad hagynod, hogy a felek, vagy a saját igazságérzeted bevonjon. Amennyiben vársz kicsit, megérted, miért kellett kívül maradnod. Nagyszerű hétvége vár rád, főleg, ha a víz gyógyító erejét használod külsőleg és belsőleg egyaránt.

Nyilas heti horoszkóp

Szerencsés vagy, mert egész jól tudsz alkalmazkodni az új helyzethez. Épp emiatt nem érted, egyesek miért ragaszkodnak mereven az elveikhez? Ezen a héten ők bajban lesznek, mert több változás is jön a bolygók szerint. Hiába dühöng bárki, a változás visszafordíthatatlan. Ítélkezés helyett próbálj segíteni nekik! Hétvégén kapcsold ki a telefonodat és a netet is! Menj szabadságra!

Bak heti horoszkóp

Minden esélyed megvan az égi folyamatok szerint, hogy a terveid szerint haladj. Akkor is, ha megint lesznek akadályok. Ha ügyes vagy, ezeket „fekvőrendőrként” fogod érzékelni, vagyis kisebb zökkenő után folytathatod az utadat. Ezt vedd szó szerint és átvitt értelemben is! A hétvége legyen a szerelemé! Nyisd ki a szívedet és csodákat élhetsz meg!

Vízöntő heti horoszkóp

A családod mindent megtesz, hogy csak velük foglalkozz: bosszantanak, bénáznak, kérdeznek, kérnek. Szóval bevetik az összes trükköt. Te bosszankodás helyett mosolyogj, és tudd, most tényleg szükségük van rád! A hét második felében legyél óvatos a közlekedésben! Előzd meg a bajt! A hétvégét szánd az vitalitásod megőrzésének kidolgozására! Egyél, igyál egészségesen!

Halak heti horoszkóp

Ezt a hetet viták és konfliktusok nélkül töltheted. Végre kimaradsz a csatákból, amit köszönhetsz annak a segítőkészségnek, amivel az embertársaid felé fordulsz. Ők benned nem ellenfelet, hanem szövetségest látnak. A bolygók most megkímélnek, sőt megjutalmaznak téged. Ennek a csúcsa a hétvégére várható, amikor megható gesztust kapsz valakitől. Ez komoly elismerés…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva