astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.05.29. 10:00
Heti horoszkóp 2023. május 29-június 4.: Nagyon érzelmes hétre számíthatunk
Szebben nem is búcsúzhatna a május. Június első napjaiban nagyon erős érzelmeket élhetünk meg, ám a hét utolsó napján, a telihold jócskán összekuszálhat mindent. Figyeljünk magunkra, figyeljünk a környezetünkre ezen a héten.

Kos heti horoszkóp

A pünkösd hétfővel kezdődő hét érzelmes, szentimentális hangulatot hoz neked is. Sokszor az lesz az érzésed, hogy megöregedtél, vagy talán baj van veled. Pedig szó sincs erről. Csütörtökön és szombaton a víz jegyben járó bolygók csodálatos fényszögei megható eseményeket szimbolizálnak. Június első hétvégéje nemcsak megható, hanem a telihold miatt ingerlékeny is lesz. Legyél óvatos!

Bika heti horoszkóp

A pünkösd hétfővel kezdődő hét érzelmes, szentimentális hangulatot hoz neked is. Sokszor az lesz az érzésed, hogy megöregedtél, vagy talán baj van veled. Pedig szó sincs erről. Csütörtökön és szombaton a víz jegyben járó bolygók csodálatos fényszögei megható eseményeket szimbolizálnak. Június első hétvégéje nemcsak megható, hanem a telihold miatt ingerlékeny is lesz. Legyél óvatos!

Ikrek heti horoszkóp

Jól indul a heted: hétfőn és kedden is lesznek szuper fényszögek, amelyek fellelkesítenek. Szivacsként szívod magadba tudást. Június első napjai ugyanakkor már felemásnak ígérkeznek. Egyrészt a munkádban akadályokba ütközhetsz, másrészt jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan. Utóbbi a hétvégédet biztosan bearanyozza. Végre megvehetsz olyasmit, amit régóta szeretnél. Vasárnap, a telihold napján viszont legyél nagyon óvatos!

Rák heti horoszkóp

Pünkösd hétfővel indul a hét, ami arra jó, hogy kicsit utolérd magad. Persze nem kellene takarítanod egész nap, de a lelkednek jót tesz, ha rendbe teszed a kertet, a teraszt vagy az erkélyt. Utána elégedetten élvezheted az eredményt. Csodás hír, hogy csütörtökön és szombaton kedvező konstellációk lesznek az égen. Sőt szombaton egy csodás bolygóháromszög áll össze: Rák Vénusz – Skorpió Hold – Halak Neptunusz.

Oroszlán heti horoszkóp

A május lassan búcsúzik. Te jó emlékekkel gondolsz vissza erre a hónapra. Akkor is, ha igencsak próbára tettek a bolygók. Június 1-jén és 2-án feszült fényszögek lesznek az égen, két nap alatt öt nehéz fényszög nehezíti a dolgodat. Akkor jársz jól, ha semmit és senkit nem veszel túl komolyan. Hétvégén a víz dominancia lágyítja a helyzetet, és megkönnyebbülést hoz neked és a környezetednek is.

Szűz heti horoszkóp

Pünkösd hétfőn lesz egy Hold-Neptunusz szembenállás, ami összetűzés veszélyét mutatja. Azon fogsz kiakadni, hogy a másik fél ködösít. Fogadd el, hogy neki ez a taktikája, és ne erőltess semmit! Másnap könnyebb lesz tisztázni a félreértést. Ezt követően már csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki szentimentális módon viselkedik. Szerinted túlzásba esnek, de hidd el, ettől még nem fognak megváltozni. Ahogy te sem…

Mérleg heti horoszkóp

A hét remekül indul. Nemcsak a munkaszüneti napnak örülhetsz, hanem szuper fényszögeknek is. Minden gördülékenyen megy most az életedben. Ha mégsem, akkor gyorsan megtalálod a megoldást. A folytatás ugyanakkor már nem lesz ilyen felhőtlen. Csőlátású emberekkel kell zöldágra vergődnöd. Szerencsére legkésőbb hétvégére rájössz, ez nem a te bajod, hanem az övék, mert saját magukat korlátozzák….

Skorpió heti horoszkóp

Végre kezdeményezhetsz. Hétfőn és kedden megbeszélést, csütörtökön és szombaton érzelmi ügyek tisztázását. Minden témán áldás van. Olyan konstellációk segítenek neked, amelyek a sikert garantálják. Különösen akkor, ha tiszták a szándékaid. Figyeld meg, hogyan nyújtasz kezet, vagy a szemébe nézel-e a másiknak beszélgetés közben! Ez oda-vissza fontos üzenettel bír. Érdemes komolyan venned…

Nyilas heti horoszkóp

Ismét azzal találod szembe magad, hogy a te lelkesedésed és őszinteséged nem mindenkit hat meg. Hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap is kiábrándító tapasztalataid lesznek az emberek kicsinyessége és átlátszó játszmái miatt. A vasárnap ráadásul telihold napja, ami szíven üthet, mert a szívedhez közel álló ember akar „átverni”. Nem biztos, hogy képes leszel türtőztetni magadat…

Bak heti horoszkóp

Hétfőn már fogalmazod magadban, hogy kedden mit fogsz mondani a főnöködnek vagy a kollégádnak. Jól teszed, mert itt az ideje kiteríteni a lapjaidat. És jogosan várod el, hogy ő is ezt tegye. Készülj fel, hogy a viselkedésed meglepi a másikat! A reakciója ugyanakkor az ő felelőssége. Június érzelmes konstellációkkal indul. Ez meglágyítja a legkeményebb szíveket is. A tiedet és a többiekét is…

Vízöntő heti horoszkóp

Fergetegesen jó hangulatban kezdődik a hét és záródik ezzel együtt a május. Ám a június már nem ilyen felhőtlen indulást jelez: két nap alatt öt nehéz fényszög lesz az égen, ami akkor okoz fejfájást, ha ragaszkodsz a saját igazadhoz. Persze joggal kérdezheted, mi máshoz ragaszkodhatnál? Június első hétvégéjén a víz dominancia elmoshatja a konfliktusokat szó szerint és átvitt értelemben is.

Halak heti horoszkóp

Muszáj használnod a józan érveket a hét elején, ha nem akarod, hogy a másik fél ledomináljon. Jól időzített kérdés is nyerő pozíciót eredményezhet. Tedd fel azt a kérdést, ami megállítja a másik fölényeskedését! A június ennél jobban nem is indulhatna: csütörtökön és szombaton kedvező konstellációk lesznek az égen. Sőt szombaton egy csodás bolygóháromszög áll össze: Rák Vénusz – Skorpió Hold – Halak Neptunusz.

 


Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva