Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.11.12. 16:00
Heti horoszkóp 2023. november 13-19.: Ez a hét egészen különleges lesz…
Egészen különleges lehetőségeket jeleznek most a bolygók. Csodaszép napokra számíthatunk ugyanis a második novemberi héten. Érdemes élni a kínálkozó, s talán vissza nem térő lehetőségekkel. S hogy mi mindenre számíthattok? A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Kos heti horoszkóp

A hétfői újhold és a pénteki dupla támogató fényszög valódi érzelmi árvizet hozhat magával. De nem ezért lesz jó heted, hanem mert a korai sötétedés és ködös idő ellenére téged új ötlet lelkesít. Tőled függ, ez konkrétan mivel kapcsolatos: utazás, lakásfelújítás, ünnepi készülődés. Hétvégén a levegős jegyekben járó bolygók szerint ki kellene szellőztetned a fejedet.

Bika heti horoszkóp

Nemcsak tavasszal lehetsz szerelmes. Ez a hét például bővelkedik olyan lehetőségekben, amelyek szinte biztosan megdobogtatják a szívedet. Akkor is, ha van már kedvesed, és akkor is, ha még keresed őt. Csoda fényszögek lesznek az égen hétfőn, pénteken és szombaton. Szerencsére emellett tudsz a munkádra is koncentrálni. Vasárnap az anyagi helyzeted, illetve a munkád alakulása jobban izgat…

Ikrek heti horoszkóp

Ki leszel szolgáltatva egész héten. Legalábbis úgy érezheted, hogy mások ambíciójától, ötleteitől, kedélyétől függsz. Van ebben valami a bolygók szerint is, mert most tényleg nem rólad szól az, ami az égen zajlik. De természetesen közvetett módon hat rád, vagyis neked is jó, ha a környezeted jól érzi magát a bőrében. Szombat déltől jön el a te időd…

Rák heti horoszkóp

Hétfőn szimpla, pénteken dupla szuper fényszög kedvez neked. Bátran hallgass a megérzéseidre, mert most pontosan vezet az intuíciód. Persze nem kell a józan eszedet megtagadnod. Csütörtökön, pénteken és szombaton a racionalitás is bekapcsol. A kettő együtt olyan döntéshez, lépéshez ad erőt, amit eddig nem hittél volna. Így lesz, mit ünnepelni a hétvégén.

Oroszlán heti horoszkóp

Semmi szégyellni való nincs abban, hogy fontos számodra a családod. És nem csak az, hogy velük harmonikus legyen a kapcsolatod, hanem az is, hogy támogassanak egy ötleted kivitelezésében. Erre remek alkalom nyílik ezen a héten. Bátran kérd ki a véleményüket, de ne feledd, a döntést neked kell meghoznod! Hétvégén ne rágódj tovább! Lazíts, bulizz, élj!

Szűz heti horoszkóp

A hét első felében elborzaszt, hogy egyesek mennyire kitárulkoznak, és azzal igazolják a kirohanásaikat, hogy ők fel merik vállalni az érzelmeiket. Szerinted mindez tipikus hiszti, az önfegyelem hiánya. Most okosabb lenne, ha megtartanád magadnak a véleményedet. Hiábavaló lenne győzködni bárkit. A hét második felében elcsitulnak a kedélyek, és te is jobban leszel.

Mérleg heti horoszkóp

Addig töröd a fejedet, amíg kipattan belőle az isteni szikra, és új pénzforrást találsz, erre utal a hétfői újhold és a Hold-Mars együttállás is. Sőt a szombati Nap-Mars együttállás ambíciót és bátorságot ad a kivitelezéshez. Persze nem kell kapkodnod. De ha egyértelmű számodra a megoldás, akkor ne várj senkire és semmire! Vasárnap újabb jeleket fogsz kapni…

Skorpió heti horoszkóp

Ragyogóan indul a heted: hétfőn 10:28-kor a Skorpióban együttáll a Nap és a Hold, ami számodra az év legfontosabb újholdja. Ráadásul aznap a Skorpió Mars a Holddal, majd szombaton a Nappal áll együtt. Ez olyan érzést hoz neked, mintha most lenne szilveszter. Ünnepelj, ünnepeld meg a sikereidet! Legyél büszke, hogy túlélted a kríziseket, és talpra tudtál állni!

Nyilas heti horoszkóp

Neked nem a hétfői újhold lesz nagy jelentőségű, hanem a keddi Hold-Merkúr együttállás. Végre ki mersz/ki tudsz mondani olyasmit, amit eddig nem. Kérdés, találsz-e értő füleket hozzá? De akkor is ki kell mondanod, ha a másik fél még nem fogadóképes. A hét második felében kerüld az illegális ügyeket! Nem a te műfajod a bujkálás, és titkolózni sem szeretsz.

Bak heti horoszkóp

Mindaz, ami számodra a hét elején reménytelennek, kivitelezhetetlennek tűnik, a hét második felére megoldódni látszik. Csütörtöktől remek fényszögek lesznek az égen, amelyek a tisztánlátást és reális ítélőképességet segítik. Hétvégén mások is belátják, hogy igazad volt. De semmiképp se dörgöld az orruk alá, hogy „te megmondtad”, mert népszerűtlenné válsz!

Vízöntő heti horoszkóp

Ez a heted a karriered építéséről szól. Nyitott szemmel és füllel járj, mert bármikor jöhet olyan lehetőség, amely előrelépést hoz neked! Erre legalkalmasabb napok a hétfő és szombat. Közöttük törekedj arra, hogy megerősítsd a kollégáiddal, barátaiddal a szövetségedet! Hétvégén, a vasárnap szóljon kirándulásról vagy bármilyen szabadtéri programról!

Halak heti horoszkóp

A hétfő és a péntek lesznek a kedvenc napjaid. Amennyiben van bármi fajsúlyos dolgod, akkor azt lehetőleg időzítsd erre a két napra! Azonban nincs baj, ha másik napra esik, mert egész héten harmonikus fényszögek lesznek az égen. Hétvégén több olyan emberrel lesz dolgod, aki a saját igazát bizonygatja. Jobban jársz, ha nem szállsz vitába egyikkel sem…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva