Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.11.05. 16:00
Heti horoszkóp 2023. november 6-12.: Szerencsés fordulatok
Ez a novemberi hét ismét tartogat jót és kevésbé jó lehetőségeket. Ám a végén mégis szerencsésnek érezhetjük magunkat a több pozitív hatásnak köszönhetően. Ez lebegjen mindenki szeme előtt.

Kos heti horoszkóp

Rengeteg információ érkezik, és különböző hatások érnek téged ezen a héten. Olykor az lesz az érzésed, hogy képtelen vagy lépést tartani az eseményekkel, pedig téged nem érintenek kellemetlenül a fényszögek. Sőt szerdától több kedves, segítőkész emberrel lesz dolgod. Köszönd meg, hogy vannak! Hétvégén vigyázz, mert valami többe kerülhet, mint amire számítottál.

Bika heti horoszkóp

Négy harmonikus és három diszharmonikus fényszög lesz az égen a hét során, ami azt jelenti, hogy nagyobb az esélyed a harmónia fenntartására. Az is szerencse, hogy bolygód, a Vénusz szerdán jegyet vált, és megerősödik. A hét első felében egész jól boldogulsz, ám egy szombat esti Mars-Uránusz szembenállás vitát robbanthat ki váratlanul. Tegyél meg mindent, hogy ez ne harapózzon el.

Ikrek heti horoszkóp

Meglepetések érnek ezen a héten. Több is. Az egyik, hogy sokkal békésebben viseled a korábban idegborzolónak nevezett kihívásokat. A másik, hogy visszatér a vállalkozó kedved, és olyasmibe vágsz bele, amit eddig el sem tudtál képzelni. A harmadik szerint valaki végre megért, sőt értékel téged. Vigyázz, nehogy beleszeress! A többi meglepetés még meglepetés.

Rák heti horoszkóp

Az sem jó, ha te irigykedsz, és az sem, ha rád irigykednek. Ennek ellenére ezen a héten mindkettőre lesz példa. Mivel mások cselekvésére nincs hatásod, ezért csupán arra ügyelj, hogy benned ne kapjon teret az irigység! A kulcs, hogy valójában tudj örülni mások sikereinek, boldogságának, szerencséjének. Ha igen, nagyszerű, ha nem, fáradékonyabb leszel.

Oroszlán heti horoszkóp

Anyagi és érzelmi gazdagságot élhetsz meg ezen a héten. Előbbi fantasztikus konstellációknak köszönhető hétfőtől csütörtökig, míg utóbbi keddtől szombatig érezteti a hatását. Figyelj viszont, mert sajnos most is kerül „légy a levesbe”: kellemetlen fényszögek lesznek az égen hétfőn, szombaton és vasárnap. Szerencsére annyi jó dolog történik veled, hogy a rosszat könnyedén viseled, és bölcsen reagálod le.

Szűz heti horoszkóp

A változékonysága ellenére is kedvelni fogod ezt a hetet. Szuper fényszögek előnyösen érintenek téged és a törekvéseidet hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön. Természetesen lesznek provokáló emberek és helyzetek, főleg hétfőn, szerdán és pénteken. Utóbbi a legrizikósabb, mert úgy fogod érezni pont a családod nem ért meg. Ez elkeseríthet. Pedig nem kéne.

Mérleg heti horoszkóp

Szerdán bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe, ami a lehető legjobb hír számodra. Vénusz a szeretet, a szépség és a kis szerencse bolygója, vagyis innentől szerethetőbbnek, szebbnek és kicsit szerencsésebbnek érzed magadat. Még ezen a héten kapsz hízelgő visszajelzést. De semmiképp se bízd el magad! Maradj kedves, szerény és segítőkész! Ahogy eddig.

Skorpió heti horoszkóp

Ha kevély módon azt hiszed, hogy téged nem lehet megbántani, és nem érdekel, ki mit mond rólad, akkor tévedsz. Ezen a héten több fájó konstelláció rácáfol erre. Szombaton lesz egy Skorpió Mars-Bika Uránusz szembenállás, amit már hétfőtől egyre erősödő feszültségként érzékelsz. Ne hidd, hogy összefogott a világ ellened, és mindenki téged bánt.

Nyilas heti horoszkóp

Merkúr majd csak pénteken lép be a Nyilasba, de te már hétfőtől „prédikálsz”. Életed során sokszor ért már az a vád, hogy kioktatod a környezetedet, meg hogy magas lóról beszélsz. Fogd vissza magad, és inkább kérdezz! Jól irányzott kérdésekkel is rávezetheted a másikat a megoldásra. Nem baj, ha nem a te érdemed lesz a másik „megvilágosodása”…

Bak heti horoszkóp

Hétfőtől csütörtökig olyan kedvező konstellációk vigyáznak rád, amelyek nem engedik, hogy lógasd az orrodat. Mostanában több tragédiát látsz a közeledben és távolabb is. Nem baj, ha ezek megérintenek, de semmiképp sem szabad megengedned, hogy elvegyék az életkedvedet. A hét végéhez közeledve és hétvégén provokáló, sőt ingerlő beszédet kell figyelmen kívül hagynod.

Vízöntő heti horoszkóp

Saját jól felfogott érdekedben ki kell maradnod minden olyan szóváltásból, ami nem érint téged közvetlenül. Természetesen, ha kell, védd meg magadat, de minden más esetben maradj semleges és pártatlan! Ez különösen fontos lesz hétfőn, szombaton és vasárnap. Elszomoríthat, hogy egyesek még mindig ellenfelet vagy ellenséget látnak benned.

Halak heti horoszkóp

Ezen a héten is a saját naivitásod áldozatává válhatsz. Egy pénteki Merkúr-Szaturnusz fényszög már a hét közepétől érezteti hatását. Ez kiábrándulást hozhat. Azt hitted, a főnököd jobban értékel, de kiderül, hogy nem. Vedd észre, hogy nem az áll-e a háttérben, hogy tőled félti a pozícióját! Ne aggódj, kedden és szombaton is vigyáznak rád az égi folyamatok.

 

Tervezd meg az utazást!:


 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva