Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.09.17. 21:47
Heti horoszkóp 2023. szeptember 18-24.: Rendkívüli események zajlanak az égen
Csöppet sem unatkozunk ezen a héten. Annyi változást jeleznek a bolygók, hogy valójában csak kapkodjuk a fejünket. Szerencsére a hétvége igazán nyugodtnak és pihentetőnek ígérkezik…

Kos heti horoszkóp

Rendkívül események zajlanak az égen, amelyek nem engedik, hogy unatkozz itt, a Földön. A hét elején az érzelmek dominálnak. Bármennyire akarsz, te sem tudod félresöpörni az érzelmeidet. A hét közepén lelkesítő lehetőségek jönnek a képbe, melyek hatására megváltozhat a korábbi elképzelésed. Szombaton a Nap átlép a Mérlegbe, ami felélénkíti a társasági életedet.

Bika heti horoszkóp

Örülhetsz, mert ezen a héten három nagyszerű fényszög jelez kedvező lehetőségeket. Csütörtök, szombat és a vasárnap lesznek a kedvenc napjaid. Ez azért is jó hír, mert konfliktussal indul a heted: kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen, ami megduplázza a vita esélyét. Ezt lehet rendezni a kedvező konstellációknak köszönhetően, vagyis a hét mérlege mindenképpen kedvező lesz…

Ikrek heti horoszkóp

A munkádra fókuszálj a hét elején! Most alapozod meg a jövődet és az anyagi biztonságodat. Ha fáradtnak érzed magad, akkor kávé helyett próbáld ki a zöldteát, és egyél nyers gyümölcsöket, zöldségeket, csírákat! Bolygód, a Merkúr már előre megy, ami előrelépést jelez, de még hajlamos lehetsz elveszni a részletekben. Hétvégén a Nap jegyváltása fellélegzést ígér…

Rák heti horoszkóp

Rosszul érint, ha általad sokra becsült emberek veszekednek. Ezen a héten több vita szem- és fültanúja lehetsz. Még jó, hogy a te kedves, szelíd jelenléted lengéscsillapítóként működik ilyen necces helyzetekben. De ne vegyél semmit a szívedre, máskülönben le fogsz robbanni. Szombaton a Mérlegbe lépő Nap az otthonod csinosítására és családi program szervezésre ösztönöz.

Oroszlán heti horoszkóp

A te tüzedet semmilyen víz nem olthatja ki, mert szilárdan hiszel önmagadban. Akkor is, ha kritizálnak, akkor is, ha elmegy a kedved és akkor is, ha csalódnod kell. Sajnos ezekre lesz példa ezen a héten. De semmiképp se veszítsd el a bizakodást abban, hogy a rossz csupán átmeneti! A hétvégéd utazásra, kirándulásra, kiruccanásra tökéletes. Semmiképp se maradj otthon!

Szűz heti horoszkóp

Ha a keddi Nap-Neptunusz szembenállás hatását átvészeled és nem sértődsz meg, nem fordítasz hátat senkinek, akkor kifejezetten jó heted lesz. Vértezd fel magad, és ne vedd személyesre a másik véleményét! Mindenkinek lehet véleménye, de nem biztos, hogy az rólad szól. Ezt vedd észre, és nem lesz baj. Hétvégén a Nap kilép a Szűzből. Ettől még lehet szép idő…

Mérleg heti horoszkóp

Egész héten valami fokozódó izgatottságot érzel. Szeretnéd hajtani az időt, de nem biztos, hogy érted az okát. Valójában a szombati Nap jegyváltására vársz. Reggel 08:39-kor a Nap belép a Mérlegbe, ami számodra különösen fontos változást jelent. Jön a születésnapod, ami remek alkalom az ünneplésre és új tervek szövögetésére. Ettől a hétvégéd és a kedved ragyogónak ígérkezik…

Skorpió heti horoszkóp

Kedden a Skorpió Hold és a Bika Jupiter egymással szembekerül, ami téged igencsak felpaprikáz. Olyan emberrel lesz dolgod, aki nemcsak nehézkes, de még büszke is rá. Magadban morogsz, hogy ez milyen ostoba. Nehogy azt hidd, ez nem látszik az arcodon… A hét második fele sokkal biztatóbbnak tűnik, míg a hétvégéd egyenesen csodálatosnak. Főleg, ha kimész a természetbe.

Nyilas heti horoszkóp

Lesz itt minden: rivalizálás, érvelés, érzelmi manipulálás, lelkesedés, csalódás, csak nem ebben a sorrendben. Szóval unatkozásra nem sok esélyed lesz. Egyetlen dologra vigyázz: önmagadra! És arra, hogy mindig önmagad maradj. Annyi hatás ér, ami már igazi kihívás. Hétvégén hív az őszi természet. Ölelgess fákat, feküdj a fűbe, szagold az ősz illatát, töltődj fel!

Bak heti horoszkóp

Amilyen zűrösen indul a heted, a végére annyira kisimul minden. Számíts rá, kedden semmi sem a terveid szerint alakul, viszont csütörtökön, szombaton és vasárnap összesen négy szuper fényszög lesz, amelyek garantálják a happy endet. Tehát totál felesleges idegeskedned, kapkodnod vagy a hibásokat keresned. A hétvégéd a Bak Hold miatt békésnek és kiszámíthatónak ígérkezik.

Vízöntő heti horoszkóp

Semmiképp se vidd be a munkahelyedre a magánéletedet! A lehető legkevesebbet mesélj a családról és/vagy az otthoni konfliktusokról! Kedden olyan ronda bolygószembenállás lesz az égen, ami sajnos visszaélést jelez. Nem kéne támadási felületet adnod a kollégáidnak és a főnöködnek sem. Szombaton a Mérlegbe lépő Nap fellélegzést hoz neked szó szerint és átvitt értelemben is.

Halak heti horoszkóp

Mostanában a bolygók folyamatosan türelemre és bölcs hallgatásra „ítéltek”. Ha megfogadtad a tanácsukat, akkor kevesebb konfliktusod volt. Ennek emlékeztetője várható kedden egy Nap-Neptunusz szembenállás formájában. Legyél most is okosabb a másik félnél, és ne menj bele piti vitákba! A hétvége ígéretes lesz, ha szeretnél kertészkedni vagy haladni a rendrakással.

 

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva