Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.08.28. 16:00
Szeptemberi horoszkóp 2023: fontos változásokat hoz ez a hónap
Több bolygó is retrográd szeptember folyamán, ami jelzi, hogy a sors visszahoz a múltból néhány feladatot, vagy éppen komoly lehetőséget… A hónap közepén egy Nap-Neptunusz szembenállás kelthet feszültséget, de minden hétre jut egy békés, segítő konstelláció is. Intenzív energiákkal köszönt be az ősz!

 

KOS

Szeptemberben több dolgod akad. A fókuszod a munkádon legyen! Jó hír, hogy kedvező fényszögek lesznek az égen 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Ha állásinterjúra kell menned, vagy a főnököddel akarsz beszélni, akkor lehetőleg időzítsd ezekre a napokra! Az is jó hír, hogy az anyagi helyzeted is erősödik a kedvező fényszögeknek köszönhetően. Ezzel párhuzamosan több provokáló emberrel és helyzettel lesz dolgod. Kezeled ezeket a lehető legdiplomatikusabban!

 

BIKA

Minden hétre jut szuper konstelláció, ami békés napokat jelent. Lehetnek a környezetedben gondok, fejtörést okozó változások, de te mégis képes leszel megőrizni a nyugalmat. És pont ez az, ami a gyors megoldás megtalálásában segít neked. Különösen szeptember 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Ezeken a napokon minden esélyed megvan arra, hogy egyezségre juss olyan emberekkel, akikkel eddig nem sikerült. Meg fogsz lepődni a kedvező fordulaton…

 

IKREK

Jó neked, mert az ambíciót és céltudatosságot szimbolizáló Mars egész szeptemberben előnyös fényszöggel segít neked. Itt az ideje, hogy tegyél magadért és a karriered fejlődéséért. Föld jegyekben járó bolygók szerint stratégiát kellene készítened. Beszélhetnél karrier tanácsadóval. Ő új és profi szempontokra világíthat rá. Mindezt nem szabad nagydobra verned. Érdemes még titokban tartanod. Főleg 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Szóval ne oszd meg közösségi oldaladon!

 

RÁK

Szeptember a tanév kezdete. A bolygók azt javasolják, hogy tanulj, illetve keress olyan képzést, ami ebben a hónapban elkezdhető! Rendkívüli lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, ha hajlandó vagy tanulni. A legkedvezőbb konstellációk 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án lesznek. Könnyebb lenne a dolgod, ha találnál társat, társakat a tanuláshoz. Együtt ez is gördülékenyebben menne. Kérdezd meg az ismerőseidet! Biztos, hogy szívesen csatlakozik hozzád más ember is…

 

OROSZLÁN

Olyan munka felkérést kaphatsz szeptemberben, amire jó ideje vágysz. Az égi folyamatok szerint sok minden megváltozott azóta, hogy anno mindennél jobban áhítoztál erre. Egyrészt tapasztaltabb és határozottabb lettél. Másrészt a fizetéssel kapcsolatos elvárásaid is megnőttek. Ez így együtt új hozzáállást eredményez. Ha teheted 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án tárgyalj! Ezeken a napokon olyan előnyös pozícióban leszel, amivel elérheted a célodat.

 

SZŰZ

Valójában egy szeptember 19-dikei Nap-Neptunusz szembenállás rányomhatja a bélyegét az egész hónapodra. Ennek ellensúlyozására lesznek kedvező fényszögek 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Vagyis ha bármilyen konfliktusba keverednél, ez előbb felsorolt napokon keress megoldást! Minden esélyed megvan a béke helyre állítására. Ilyen ritkán van. És minél ritkább valami az asztrológiában, annál nagyobb jelentősége és ereje van. Javadra fordíthatod mindezt…

 

MÉRLEG

A Mars már a Mérlegben jár. Ennek kettős hatása van rád nézve. Egyrészt elszántabban és akadályt nem ismerően lépsz fel a saját érdekeidet képviselve. Másrészt mások szemében az erőszakos és türelmetlen stílusod elfogadhatatlan. Emiatt hátrányba kerülhetsz, mert nem azzal fognak foglalkozni, hogy mit, hanem hogy hogyan mondod. Erre ügyelj egész szeptemberben! Az ambíciód csak akkor fog érvényesülni, ha megőrzöd a kedves és megnyerő stílusodat.

 

SKORPIÓ

Saját érdekedben hallgass a párod, vagy a barátaid, vagy a kollégáid tanácsára! Egész szeptemberben olyan nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek nagyszerű támogatást kapsz tőlük. Több retrográd bolygó szerint ez nem újdonság: volt már többször ilyesmi. Mindegy, hogy anno megfogadtad-e a tanácsokat, most semmiképp se mulaszd el! Emellett bármikor bárkivel találkozhatsz, aki a múltban fontos szerepet töltött be az életedben. Figyelj, és vond le a tanulságokat!

 

NYILAS

Sokkal jobban alakulnak a pénzügyeid szeptemberben, mint eddig. Ez nem véletlen: folyamatosan tettél, és teszel a sikerért. 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án élj a lehetőséggel, és nyitott szemmel járj, hogy észre vedd a kedvező alkalmat! Tudd, hogy csak akkor fordíthatod ezt a javadra, ha megőrzöd a józanságodat és a praktikus hozzáállásodat. Föld jegyekben járó bolygók pont ezeket támogatja. Jó hír a számodra, hogy bolygód, a Jupiter 4-én elindul előre.

 

BAK

Minden a kezedre játszik szeptemberben: szuper konstellációk segítenek neked 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó) ritka előnyös hatással lesznek rád. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb ereje van. Sajnos konfliktusokra is számítanod kell 19-én és 29-én. Lehetőleg ezekre a napokra ne időzíts fontosabb egyeztetést! Vagy ha ekkorra lett megbeszélve, próbáld meg elnapolni, áthelyezni későbbre!

 

VÍZÖNTŐ

Egész hónapban mindkét bolygód (Szaturnusz és Uránusz is) retrográd, azaz hátráló mozgású. Valójában egyetlen bolygó sem képes hátra felé mozogni. Csak a Földről nézve látszik úgy. Az asztrológiában a retrográd bolygók régi lehetőségeket, ötleteket, találkozásokat, ambíciókat szimbolizálnak. Tőled függ, hogy észre veszed és/vagy élsz-e velük. Az biztos, hogy a szeptember a józanság és a gyakorlatiasság hónapja. Minél többször hallgass az eszedre, és jól jársz!

 

HALAK

Szeptemberben úgy érzed, hogy minden relatív, vagy fiktív, vagy illúzió. A Halakban jár, és retrográd a Szaturnusz és a Neptunusz is. Ráadásul 19-én lesz egy Nap – Neptunusz szembenállás, ami egy vita kiújulását mutatja. Rajtad múlik, hogy felveszed-e a kesztyűt. Amennyiben nem reagálsz, jobb eséllyel elül a feszültség. Tudj róla, hogy nem csak a 19-dike kritikus! Mivel két lassú bolygóról van szó +, – 7 nap a hatás. Vagyis már előtte és utána 1 héttel kerüld a konfliktust!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva